Skip to main content

Posts

Showing posts with the label drama korea

JOM TONTON A WELL-RAISED DAUGHTER

Assalamualaikum...




hari ni saya dengan anak2 dok kat rumah je..
tak kemana2 pun sebab suami kena kerja..
Jadinya melayan drama korea je la..
saya nak habiskan episod citer jang Ha Na ni..
kalau kat Ch393 astro Tajuk drama tu The Good Daughter Hana..
tapi kalau kat nak tengok online tajuk nya
A Well-raised Daughter..

Drama ni best tau..
Ianya tentang seorang wanita yang terpaksa
membesarkan anak perempuan nya menjadi seperti seorang lelaki
supaya anak nya dapat memwarisi syarikat keluarga.
Masa tu macam2 la terjadi
sampai la anak perempuan dia yang menyamar jadi lelaki tu
berjaya menjadi pewaris Syarikat tersebut..


Tapi tak lama selepas tu macam2  jadi dalam Syarikat tu
akibat hasad dengki keluarga tiri dia..
kalau siapa nak tau seterusnya apa jadi kena la tengok ye..
saya sekarang pun baru sampai episod 70.heheh..

siapa yang suka layan drama keluarag korea boleh la tengok sini ye..

ok..jom bw dulu..
malam tadi sempat jugak saya bw dan jumpa
banyak blog2 baru yang seronok untuk di baca…