Skip to main content

Posts

Showing posts with the label diy iron wall

DIY MEMBUAT LEAF IRON WALL PALING JIMAT HANYA MENGGUNAKAN BARANG DI KEDAI ECO

Sejak PKP hari tu suka betul saya tengok group-group dan kelab Dekorasi Rumah di Facebook. Banyak betul idea diaorang ni yang buat rumah nampak cantik dan menarik. Salah satu yang paling saya rasakan menarik ialah cara DIY membuat Leaf Iron Wall yang menggunakan barang-barang dari kedai ECO je. Lebih jimat dan menepati citarasa kita sendiri.


Kalau nak tahu harga asal leaf iron wall ni kalau di kedai-kedai sangat lah mahal. Kebiasaan nya Iron wall ni menggunakan warna chrome ataupun gold untuk menonjolkan kemewahan pada satu-satu ruangan dalam rumah.

Tapi ada juga yang lebih suka iron wall dengan warna-warna lain agar lebih bersesuaian dengan konsep moden di dalam rumah. Hari ni saya kongsikan untuk pembaca-pembaca sekalian cara DIY membuat Leaf Iron Wall yang telah dikongsikan oleh saudara Raden Eryanie di kelab Deko Sebelum Dan Selepas.


Dah banyak artikel yang kongsi cara membuat Leaf Iron wall dari Raden Iryanie. So saya kongsikan di blog saya la pulak untuk rujukan peribadi dan mu…