Skip to main content

Posts

Showing posts with the label dip and dye

GAUN PERKAHWINAN DIP DYE BAKAL MELETOP DITAHUN 2016/2017

Assalamualaikum..

Pernah tak rasa bosan dengan baju perkahwinan yang kebiasaan nya ada satu warna saja..Bila orang tanya apa warna baju pengantin kita nanti..dan kita pun jawab .."warna oren.." orang pun akan bayangkan baju kau nanti macam  ni..


hahahah..tetiap tahun gitu je la warna baju pengantin..pusing-pusing  macam tu jugak kaler dia..Untuk tahun 2016 dan 2017 ni dijangkakan fabrik dengan 2 ton warna menjadi pilihan ramai bakal pengantin.Gaya ni memang tengah popular sekarang dibeberapa buah negara.Trend fabrik Dip Dye menjadi pilihan kerana kelainan dan gabungan warna  yang tidak membosankan dan cantik..



Cantik tak??itu sebahagian dress dan gaun pengantin yang menggunakan fabrik yang menggunakan teknik dip and dye ni.Teknik dimana kain dicelupkan dengan pewarna dan menghasilkan kombinasi warna yang menarik.Hari ni saya kongsikan gambar-gambar  gaun pengantin yang fabriknya asas nya ialah putih dan untuk dip dye nye tu ada macam2 warna lagi..
Mungkin boleh memberi sedi…