Skip to main content

Posts

Showing posts with the label cara untuk buat lelaki suka

LELAKI MUDAH TERTARIK KEPADA WANITA YANG KERAP KETAWA

Assalamualaikum...



Lepas ni siapa2 wanita yang belum ada kekasih
kena kerapkan ketawa dan tersenyum ye..
tapi ketawa yang hagak2 la ye..
kalau ketawa sampai terdedah anak tekak,
ketawa sampai bunyi mesin parut kepala pun boleh kalah,
lintang pukang lelaki tu lari tinggal kau.

Jangan kan lelaki,
makcik yang perempuan ni pun tension la kalau
berdepan dengan kawan2 sejenis yang suka bad mood tak tentu hala.
Seminggu ada sehari je kau ceria..
6 hari lagi buat perangai..orang tanya pun kau monyok je..
tak kuasa makcik nak hadap kawan2 yang perangai macam tu..



Ada jugak wanita yang dia siap
bagitau..'tak de mood tau hari ni.."
"saya tengah tension ni..jangan tanya saya apa2.."
"hari ni jangan kacau saya,saya nak tenangkan fikiran.."

Wah!wah!!wah!!ada orang kesah ke ..
nampak sangt gile perhatian..
Berharap akan ada kawan2 atau lelaki idaman
yang datang dan bertanya..
"kenapa ni.?meh I tenangkan fikiran U dengan belanja u makan shabu2 ye.."
atau berhara…