Showing posts with label cara mengatasi masalah senggugut ketika hadih.. Show all posts
Showing posts with label cara mengatasi masalah senggugut ketika hadih.. Show all posts

Wednesday, 31 August 2016

AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD BERI KESELESAAN DAN MENGATASI SENGGUGUT KETIKA HAID

Assalamualaikum...



Saya percaya ramai dari kita (wanita) yang setiap kali datang haid akan alami macam-macam masalah terutamanya senggugut dan ketidakselesaan pada bahagian intim.Masalah-masalah ni menjejaskan aktiviti seharian kita.Sebenarnya tuala wanita yang kita pakai memberi kesan pada kita ketika haid. Sebab itu lah AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD direka dengan bertujuan memberi keselesaan untuk wanita setiap kali datang haid terutamanya yang kerap mengalami masalah senggugut..


Kali ni saya nak perkenalkan 3 produk AmezCare yang wajib ada bagi wanita yang inginkan keselesaan ketika haid disamping itu ia juga berfungsi untuk merawat beberapa masalah wanita.Saya sendiri dah mencuba nya dan memang puasa hati..Kita Bagi 5 bintang untuk AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD ni.

Amez Pantyliner




Pantyliner yang memberi perlindungan Optimal khususnya bagi mereka yang kerap mengalami masalah keputihan dan lelehan cairan di faraj serta  sesuai untuk wanita yang haid nya tidak menentu dan muncul secara tiba-tiba..Kuasa serapan yang tinggi mampu memberi keselesan pada pengguna.

Amez Overnight




Tidur yang cukup dan selesa amat penting ketika kita datang haid.Ketika haid masalah lenguh-lenguh dan  sakit perut sangat mengganggu tidur kita dan kita akan kerap bergerak.Tapi kita mesti akan rasa was-was untuk banyak bergerak kerana risau akan berlaku kebocoran ,bukan??.Kerana itu lah AmezCare di reka dengan beberapa lapisan dan pelbagai saluran anti kebocoran.Selain itu yang paling penting sekali lapisan tuala wanita ini disertakan dengan herba-herba seperti lavender, pudina , aloe vera, Tea Plant dan minyak chamomile..Bau pun tenang je..Tak de la bila datang haid bau kurang enak tu muncul..kan??Ia juga merangkumi nano silver, ion Negatif dan inframerah

Amez Day



Amez Care Day Bio Herbal Sanitary Pad Napkins direka dengan  kuasa menyerap yang lebih cepat disiang hari.Nano Silver yang terdapat didalam tuala wanita  berfungsi untuk memberi keselesaan ketika haid manakala infrared pulak untuk mengoptimumkan peredaran darah.Bahagian gam pelekatnya juga sangat kuat dan menariknya ianya mempunyai pelindung kulit supaya kulit kita tidak mengalami radang atau masalah ketika memakai tuala wanita Amez day ini.


Ketiga-tiga produk AmezCare  ini dikayakan dengan herba-herba yang mempunyai banyak khasiat ..:-




1. Aloe Vera - Ini adalah antiseptik yang  akan melegakan kulit dan membersihkan kawasan sensitif pada tubuh wanita.

2. Peppermint -Untuk  melawan jangkitan dan bakteria. Di samping itu, ia berkesan menghilangkan kesakitan dan membantu menghilangkan gejala-gejala ketika haid

3. Tea Extract Plant - Membantu  dalam peredaran darah dan mengurangkan pembentukan darah beku.

4. Chamomile Oil - Untuk melawan jangkitan, mengatasi masalah hormon melibatkan emosi  dan mampu mengurangkan keradangan.

5. Lavender  - membantu mengatasi masalah ketegangan saraf, mengurangkan kesakitan, membasmi kuman pada kulit, dan melegakan kebimbangan dan kemurungan.


Dah bersedia untuk menukar tuala wanita yang sedia ada kepada Amez Care Bio Herbal Sanitary Pad?Dapatkan sekarang dipasaran.Lindungi bahagian intim anda untuk kekal sihat dan selesa..


sekian..