Showing posts with label buffered earning. Show all posts
Showing posts with label buffered earning. Show all posts

Wednesday, 5 November 2014

BEZA CPUV BLOG WWW.DIANARASHID.COM DULU DAN SEKARANG

Assalamualaikum...

Nak kongsikan gambar lama ni...
sejak dari bulan lepas ramai pulak yang dok tayang2 CPUV yang diaorang dapat..
Kalau saya la..earning macam dulu2 best la jugak nak tayang...

dulu-dulu.....
Tapi kalau setakat macam kat bawah ni...
Tak payah la nak tayang hari2..heheh

sekarang.....
jangan marah ye...
Bukan apa. ..Sekarang ni memang hari2 dapat cpuv..
tapi tak kan lah hari2 nak update benda yang sama je..
Ok la..tau awak nak buat rekod..nak simpan untuk kenangan..
buat le seminggu sekali..lebih best nak baca.

itu kalau saya la..
Blog awak.kan??
awak buat la ikut awak..
Ini blog saya jadi saya tulis apa
pendapat saya,awak punya pendapat tulis kat blog awak pulak.
heheheh

sekian..

Friday, 20 September 2013

UV CIPUT PUN DAPAT CPUV

Assalamualaikum..


Pelik kan...
Aku antara blogger yang jarang blogwaking
Tapi bila orang lain dapat cpuv aku pun dapat..
Pelik tak?

Tapi tu la..
Bila dapat tak tahan lama pun..
Tak sempat nak kumpul banyak2
Dah takat tu je..
Hehehh..

Macam suami aku kata..
Masa aku mula2 buat blog Maisara dah umur 3 tahun.
Dah besar..time tu tak de dia nak kacau2
Ibu buat blog..
Mikhail baru umur setahun..
Memang dia akan kacau la..
Kena tunggu umur dia 2,3 tahun
La baru ibu boleh aktif buat blog macam dulu..
Betul kugak..kan??

Sekarang ni fokus untuk membesarkan
Anak-anak je dulu..
Buat blog bila sempat je...

Terima kasih nuffnang untuk cpuv ni..
Harap kerap2 la bagi  lagi supaya
Dapat kerap2 cashout..
Hehe..

Sekian...

Friday, 19 April 2013

CPUV: bila dah putus asa....

Assalamulaikum...




yeay....
semalam tengok CPUV semua dah credited..
tinggal Digi je..
lepas tu hari ni tengok2 dapat satu lagi CPUV...

Walaupun slow je naik tapi ok la..kan??
tahun ni slow2 pun
dah boleh cashout sekali..
kalau hujung bulan ni semua credited
kita cash out je lagi..

tapi perasan tak nuff ni
bila kita putus asa dengan dia mesti tetiba je dapat CPUV..kan??

sekain..eh!!! sekian..

Tuesday, 26 February 2013

BE ENTAH KE BERAPA...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujan...tapi cemana pun kena jugak la basuh baju2..
2 bakul kain baju..heheh
asyik hujan je malas la nak basuh,..

Pagi ni buka2 je blog tengok2 dapat be,.
yey!!!!seronok.


Be kali ni dari Resort world Malaysian
ada yang dah join ke contest Graffiti ni??
kalau belum,keluar je iklan tu klik la ye..
herheh..hadiah nya lumayan tau...

Blog ni jarang dah dapat be tahun ni..
jadi dia punye seronok tu lain macam la sikit..

Bila ada be..kena la blogwlking.
kalau idak  tak lama la be tu..

ok la..singgah blog korang jap..

sekian...

Monday, 24 December 2012

KALAU NAK BE KENA LA.....

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..dah masuk tahun baru nih..
harap2 tahun 2013 akan datang rezeki kita semua mencurah2 lagi..
aminn..

Bila cakap pasal rezeki salah satu benda yang
kita bayangkan ialah duit.
hari ni dapat duit lagi..
orang bagi kita jangan tolak.rezeki tu...

Kali ni duit dari nuffnang..
aku dapat BE lagi..
terima kasih nuffnang...


Sekarang ni kalau dapat be naik nya sikit2 je..
sehari paling banyak naik 20 sen.
kalau masa aktif berblog dulu sehari be aku tu
naik rm5.kadang2 rm4.

huii..jauh nya beza dengan sekarang ni..
dulu update  sehari 8-9 entry.
sekarang 2 minggu baru dapat 8-9 entry..hahaha..
jadi memang patut la be aku naik 20 sen sehari.

ha..tips untuk korang kalau 'nak be naik cepat dan
membiak2 sila rajin update,
update la 3 jam sekali.
selain tu jangan lupa blogwalking.
komen kat post jugak kena la banyak.
kalau komen tak penting tak la kat survey nuffnang tu dia
tanya berapa komen kita dapat untuk setiap post..

sekian..