Skip to main content

Posts

Showing posts with the label buah yang boleh cantik kan kulit

MAKAN 10 BUAH-BUAHAN INI UNTUK DAPATKAN KULIT GLOWING

Assalkamualaikum

MAKAN 10 BUAH-BUAHAN  INI UNTUK DAPATKAN KULIT GLOWING- Saya selalu cakap pada anak saya.." ruginya kakak tak makan buah...Buah buat kulit kita cantik tau..macam kulit ibu.." hahahahah....Agaknya sebab kulit saya tak cantik macam yang saya bagitahu dia, jadi dia sikit pun tak terkesan dengan apa yang saya katakan.hahaha...

Memang rugi lah siapa yang tak makan buah. Buah bukan sahaja sedap, manis malah ianya juga sangat baik untuk kulit kita. Seperti yang dipetik dari BRIGHTSITE , ada beberapa buah-buahan yang sangat baik untuk kulit .Ianya akan membuatkan kulit kita glowing semula jadi apabila mengambil buah -buahan ini.


Blueberis adalah satu sumber hebat antioksidan dan kaya dengan serat dan vitamin A dan C, kerana itu ianya digelar sebagai SUPERFOOD.Tambahkan buah ini dalam diet pemakanan dan kita dapat perubahan yang besar pada kulit kita
Apple bukan lah buah yang baru bagi kita semua.Sehingga ke hari ni Buah ini masih lagi adalah buah yang terbaik untuk …