Skip to main content

Posts

Showing posts with the label blog sediakan khidmat review

REVIEW DENGAN PERCUMA...

Assalamualaikum...

Tu dia..hampir 24 jam tak update blog...
Ayat biasa..."mesti ramai yang tertanya2..."
ceh..padahal tak de siapa pun yang cari dan tertanya2..
nak pujuk diri sebab rasa bersalah tak update blog..
keluar la ayat gitu..hehehehh...


Tapi masih maintain Uv nya..masih lagi 5000 lebih sehari..
Alhamdulillah...Pada yang tak tahu saya dah buka semula slot untuk review..
kalau nak iklan kan apa2 meh la pm saya ye..harga murah2 je..:)
Siapa cepat dia la yang saya dulukan..ok..Rank alexa jangan di tanya.
dah kelaut dah...try check tapi tak keluar pulak datanya.
kenapa entah,nanti la saya godek2 semula..

Berbalik pada tajuk entry...
Review dengan percuma..awak biasa buat tak??
ada orang hubungi awak dan mintak awak review produk jualan nya
dengan percuma..

saya pernah juga buat review percuma..
tapi biasanya ianya hanya untuk kawan2 sahaja..
untuk kenalan2 yang saya memang baik dengan dia jadi saya
promote  je produk mereka dengan percuma di blog ni.
kalau yang saya tak…

IKLAN KAN DI SINI

Assalamualaikum..



www.dianarashid.com menyediakan perkhidmatan review dan sewa banner untuk semua peniaga dan perkhidmatan yang anda tawarkan .semua post review anda adalah kekal di dalam blog ini dan tidak akan dibuang .



 Refering sites datang dari goolge.
 Referring sites  adalah dari google.kerana itu anda berhak menggunakan kelebihan ini untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan anda.

Untuk rujukan ,berikut adalah statistik bulan september




Harga untuk beriklan di blog  Ini..

iklan kat sidebar = Rm20 untuk 1 bulan
saiz 300x300

iklan atas post =RM20 untuk 1 bulan  (tiada kekosongan)

Review  1 post= RM50 (sticky post seminggu)

Semua post adalah kekal dan tidak akan di buang!


yang berminat..

Email  : diana.rashid36@gmail.com
FB; Diana rashid
whatsapp: 0125977656

 sekian..