Showing posts with label bagaimana nak tahu wanita tu baik. Show all posts
Showing posts with label bagaimana nak tahu wanita tu baik. Show all posts

Monday, 1 June 2015

BAGAIMANA NAK MENGENALI WAJAH SEBENAR PASANGAN ANDA?

Assalamualaikum...



Yang sedang berkira-kira nak naik pelamin tu dah cuba ke buat macam ni..?
kalau belum, masih sempat lagi ni..
hahahaha...

Nak cari pasangan hidup ni kena memilih sikit..
Rupa paras tu jatuh no 2
Nomor satu ,yang penting sekali ada iman dan sabar...
kalau tak memang dicerai ,mencerai dan mintak cerai je la kerja nya..hahahaha


sekian..