Skip to main content

Posts

Showing posts with the label VIDEO

MARI BELAJAR CARA CURI TV DALAM MASA 13 SAAT

Assalamualaikum...

Amboi...13 saat je cara nak curi tv..
kena baca nih..mana tau boleh buat..
ekekek...Jangan buat kerja gila kawan2 oi..
kang masuk You tube buat malu je..

Seperti yang dilakukan seorang wanita berasal dari Costa Rica ni..
hanya bermodalkan dress yang labuh dan besar..
Dia nampak nya seperti arif dan mahir dalam melakukan
kerja-kerja terkutuk ini.

Tak sampai 20 saat
dia berjaya mencuri tv plasma dengan mudah
namuan cctv berjaya mengesan nya..

peghh!!hebat..
kepit dengan peha je..
ni mesti dia adacengkaman peha yang amat kuat..
sampai tv pun dia boleh kepit..
bayang kan kalau kepala orang yang dia kepit..
Efek nya mungkin sama cam kena kepit dengan ular sawa..


sekian..

DAPAT LAKI MACAM SHARNAZ AHMAD TAK KELUAR BILIK LE...

Assalamulaikum...



Betul ke isnin ni episod last drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta??
terbaca kat IG tadi.
Belek2 IG nampak satu video ni..
part last sekali tu yang best..

Nampak romantik la Sharnaz Ahmad tu..
kalau aku jadi Qi bukan sikit cemburu nya..hahaha..
jom tengok...




pernah baca ada satu status dari sorang wanita bergelar isteri ni..
katanya kalau dapat laki macam Sharnaz tak keluar bilik la dia..

geli geleman je rasa..
mesti suami dia sedih kalau baca apa
dia tulis tu kan??
kalau aku cakap sapa perempuan tu mesti korang kenal..
tak la popular,tapi kalau sebut korang tau la dia tu siapa.

sekian...

VIDEO AKSI REMAJA SENJA NAK KAWEN DARI MISHA OMAR SANGAT COMEL

Assalamualaikum..



Misya Omar kata dia kawen bulan Mei nanti..
seronok la tu..kan??maklum la,2 kali dah bertangguh...

Punya la seronok dia
dan bakal suami tu nak kawen sampai
terhasil la video yang comel ni..
 Macam sepadan je depa berdua nih..



Sekian..