Showing posts with label SEQY BEAUTY. Show all posts
Showing posts with label SEQY BEAUTY. Show all posts

Monday, 24 April 2017

GABUNGAN FAME COSMETIK DAN SEQY BEAUTY BUAT KEYAKINAN BERTAMBAH KECANTIKAN MENYERLAH

Assalamualaikum...



Korang mesti ada jenama produk kosmetik dan skincare yang memang korang percaya , yakin dan serasi untuk digunakan.Bukan kita tak percaya pada produk lain tapi bila dah jumpa yang paling sesuai yang itu saja lah yang korang akan pakai.Kalau tanya saya apa jenama skincare yang best dan  yang saya percaya , saya akan pilih Seqy Beauty . Manakala Kosmetik yang paling saya suka pulak ialah Fame cosmetic.Gabungan Fame Cosmetik dan Seqy Beauty buat keyakinan bertambah kecantikan menyerlah.

Kenapa Fame dan seqy Beauty? Kedua-dua produk ni bukan saja kualitinya bertaraf antarabangsa tapi susah nak dengar rungutan daripada  pengguna dan peminat 2 jenama besar ni.Saya pernah menggunakan salah satu produk Seqy Beauty sebab tu saya suka jenama ni.Fame Cosmetik pulak , ada sebab ke kenapa kita kena suka jenama ni?Terutamanya dia punya matte Lips cream memang jadi kesukaan ramai wanita.


Fame Cosmetic Review


Orang perempuan sekarang kalau cakap pasal kecantikan boleh kata semua nya tahu cara nak bagi diri tu jadi cantik..Sekali diaorang berseolek ,macam artis gayanya .Tambah kalau pakai kosmetik jenama Fame. Fame Cosmetic  ni bukan saja berkualiti tapi juga harganya mampu milik.Sebab tu la makin ramai perempuan cantik sekarang ni. Yang tak tahu nak bersolek pun dah pandai bersolek disebab kan Fame Cosmetik . Sekali sapu , terus menyerlah kecantikan wajah kita.Ada pengantin yang siap request nak makeup pengantin guna Fame Cosmetik sahaja sebab katanya sesuai dan serasi dengan kulit.Lagi-lagi yang kulit jenis ada alahan, gatal-gatal, kulit jadi merah bila kena solekan dan ada yang bibir kering mengelupas kalau guna sebarangan lipstick. Fame Cosmetik adalah cosmetik yang sesuai untuk kulit sensitif ..

Ada 4 produk Fame cosmetic yang wajib korang ada. Matte Lip Cream , Mascara volume lash waterproof , Eyeliner Liquid Waterproof dan Fame BB Cushion with SPF.Ada 4 ni cukup lengkap dah fame cosmetic halal yang buat korang lebih yakin dan selesa bila keluar rumah.

Review Seqy Beauty


Kenapa nak susah payah mencari skincare yang selamat dan berkesan.Guna seqy Beauty memang tak boleh merawat kulit dalam masa  3 hari tapi ianya merawat kulit secara beransur-ansur dan kulit di rawat supaya lebih sempurna dan kekal cantik.Lepas kulit dah sihat tak nak pakai produk Seqy beauty pun tak pe dah..tapi biasanya bila kulit dah cantik lagi la kita nak kekal gunakan produk ni,...betul tak??Semua produk Seqy beauty melalui ujian klinikal yang teliti tau sebab tu produk mereka memang diyakini ramai.Tak kira lipstik atau  foundation semuanya melalui ujian klinikal sebelum dipasarkan.Seqy Beauty punya foundation pun ada agen merawat ,apa lagi kalau set skincare mereka ..kan??


 Kalau betul sayang kan kulit dan nak rawat kulit rosak jangan was-was dapatkan produk -produk seqy beauty seperti Sakura mask,BB cream dan juga Set skincare Seqybeauty dilengkapi cleanser, toner, serum dan krim 2 in 1

 Fame Cosmetics agent / agent  Seqy Beauty

Kita sedia tahu  Fame Cosmetik dan Seqy Beauty adalah perniagaan atas talian.Ini kerana untuk memudahkan orang ramai mendapatkan produk-produk berkulaliti ni. Dengan adanya  agent Fame cosmetic dan agent Seqy beauty di seluruh Malaysian korang boleh dapatkan pproduk -produk hebat ni dengan Mudah dan di jamin yang original.



Sunday, 24 January 2016

AMBIL PELUANG UNTUK TAMBAH STOCK DARI JUALAN HARGA RUNTUH SEQY BEAUTY

Assalamualaikum...


Sebagai salah seorang pengguna setia BB cream Seqy beauty , saya nak kongsikan satu berita gembira ni.Bagi pengguna-pengguna setia Seqy Beauty macam saya mesti seronok ni sebab Seqy Beauty tengah buat CLEARANCE SALE untuk BB Cream, Skincare Set dan Cleanser.Sebab diaorang dah nak tukar packaging baru tak lama lagi..Jadi Harga sekarang memang lebih murah dari biasa.Boleh la lepas ni rembat 4,5 botol untuk buat stock.Yang baru nak kenal2 produk Seqy Beauty meh saya cerita sikit tentang produk yang memang boleh dipercayai ni.

1-BB cream Seqy Beauty (Harga Runtuh hanya rm45)
Ini lah produk yang saya guna..dah msuk botol ke 2.memang best guna BB Cream ni..Tak payah makeup dah kalau guna Bb cream SB ni. Kulit pun tak di tumbuh jerawat dan BB cream ni juga boleh menghilangkan jeragat di muka kita kalau kita amalkan memakainya setiap hari.boleh bertahan 24 jam di wajah kita.makain lama pakai makin cantik .

2-Set Skincare seqy Beauty (Harga runtuh rm100)
Ni antara produk terlaris Seqy Beauty .sebab kesan nya boleh dilahat seawal 3-7 hari.yang nak rawat kulit wajah dengan cara cepat dan selmat patut cuba set Skincare ni. Merawat secara semulajadi tak de pengulaps ke, gatal2 ke..Kulit lebih cantik dan segar lepas guna set skincare ni.

3-Cleanser By Seqy Beauty (harga Runtuh Rm 39)
Prodk Seqy Beauty memang botol semua comel2 je..sama macam Cleanser ni.Bukan luaran yang kita pandang tapi isinya tu..Cap tangan tau.Bahan2 yang digunakan adalah bahan semulajadi tapi buih banyak, seronok tau cuci muka guna cleanser ni.Yang ada masalah kulit elok guna Cleanser ni terutama yang dah berumur macam saya ni.sebab salah satu fungsi dia adalah mencegah kedutan, jeragat dan membaik pulih sel kulit.

Ni antara testimoni pengguna setia Seqy Beauty..






Berminat nak cuba , nak tambah stock ,nak hadiah kat isteri, kekasih boleh cepat2 contact kak Rohaya :-

Whatsapp : 0173416762

laman web : http://www.jendelahidup.com/


sekian..