Showing posts with label SEPAHTU REUNION. Show all posts
Showing posts with label SEPAHTU REUNION. Show all posts

Thursday, 26 January 2017

PEMINAT MAKIN BOSAN DENGAN LAWAK PICKUP LINES SEPAHTU

Assalamualaikum...



Kumpulan Sepahtu memang ramai peminatnya.Saya sendiri suka tonton rancangan yang ada Sepahtu.Nampak serasi gabungan Jep dan Shuib bersama Rahim..Kan??Sejak awal kemunculan mereka , setiap persembahan mereka pasti mendapat sambutan penonton.

Walaupun saya tak melanggan siaran Warna di Astro , tapi saya selalu menonton Sepahtu Reunion di youtube.Tak nak terlepas dengar lawak-lawak diaorang tu.Awal-awal dulu memang best tapi sejak akhir-akhir ni persembahan diaorang macam bosan sikit.


Bukan saya saja yang perasan tapi ramai penonton rasa benda yang sama bila mereka kerap buat lawak pickup line dan Chia Chia Chia tu..Setiap minggu macam lawak tu je yang diaorang ada.

Tapi perkara tu tak sedikit pun membuatkan jumlah penonton berkurangan.Setiap minggu rancangan yang disiarkan secara langsung ni sentiasa mendapat sambutan hangat.Mungkin kerana ramai peminat percaya sepahtu mampu mengubah persembahan mereka menjadi lebih menarik.






Saya sendiri walaupun dah bosan dengan lawak pickup lineS mereka tetap nak tengok sebab saya rasa mereka tahu peminat nak kan pembaharuan .Tapi bila tonton, masih buat lawak yang sama agak kecewa.Lepas tu berharap minggu depan diaorang buat Sepahtu Reunion akan lebih menarik.



Kat situ je dah nampak peminat masih sayang kan diaorang,Tapi kalau tak ubah lambat laun orang blah je..Lagipun sekarang mungkin tak de pelawak yang boleh tandingi diaorang.tapi sikit masa nanti kalau ada yang lebih bagus jangan hairan kalau peminat lari.Apa pun masih ramai yang terhibur dengan persembahan mereka.Tak de pickup Line pun mereka tetap kelakar..kan??

sekian..