Skip to main content

Posts

Showing posts with the label RM100

TERKEJUT SAYA MASIH LETAK HARGA MURAH UNTUK REVIEW DI BLOG

Assalamualaikum..



 Saya pernah sembang dengan sorang adik blogger ni pasal bayaran untuk review.Dia terkejut saya letak harga 50 je...berapa punya lama dah harga 50 tu tau..dari 2 tahun lepas kot...Tapi lepas sembang dengan dia beberapa minggu lepas saya nak try la saja2 nak letak harga 100 macam dia cadangkan..tapi tu la..kesian oi..kadang2 depa buat ayat " saya baru niaga.." saya cari duit untuk belajar je kak,.." kalau korang pun mesti tersentap juga urat sedih tu kan?..hahahah..last2 bagi juga harga asal.. Tapi saya cuma fikir satu je, kalau kita baik dengan orang , orang pun baik dengan kita.Sepanjang saya bertolak ansur dengan diaorang , saya tak de pernah rasa rugi apa2 pun..Siap ada yang boleh jadi kawan dan bertanya khabar sampai sekarang.


Kalau korang blogger yang selalu pi event boleh la letak harga atas seratus.Duit minyak, duit bedak lipstik, duit makan lagi..buat nya nanti kena bawak anak sah2 la kos bertambah tak banyak sikit..kan??Tapi mak encik kora…