Skip to main content

Posts

Showing posts with the label REVIEW SKINCARE PRODUCT

REVIEW SKINCARE PRODUCT : DARI 1 AKAN JADI 10

Assalamualaikum..

Hi semua..




REVIEW SKINCARE  PRODUCT : DARI 1 AKAN JADI 10 Masa saya buat review untuk skincare dulu memang rasa seronok sangat sebab dapat duit dan dapat produk..

Dapat buat paid review ni memang best,.Terutamanya untuk produk kosmetik dan skincare.Sekali je kita review, esok lusa mesti dapat offer buat paid review lagi untuk produk skincare lain pulak.

Benda tu tak putus-putus..ada je yang akan cari kita.

Best ke tidak kalau macam tu??Best la..dapat duit dapat produk.kan??tapi bila makin lama , saya rasa makin tak seronok.Tak bebas nak menulis sebab job dah bertindih-tindah.Kau tolak yang tu datang yang ni.Tolak pun tetap tak habis-habis selagi ada yang kau masih terima..


Apa yang hati kau nak tulis terpaksa kau letak tepi dulu sebab nak bagi laluan kat post berbayar.kalau dah kerap sangat letak tepi , hilang mood dan  lupa la apa personal post yang kau nak tulis dulu.

Masa banyak habis depan komputer.Nak berjalan pun kena tengok ada lagi ke post yang masih pending.…