Skip to main content

Posts

Showing posts with the label PARSE HTML FOR BLOGGER XML TEMPLATE

PARSE HTML FOR BLOGGER XML TEMPLATE

PARSE HTML FOR BLOGGER XML TEMPLATE sangat penting bagi  seorang blogger untuk memudahkan kerja-kerja edit template blog

Code yang kita nak letak di dalam edit HTMl blog kita perlu kita parse dahulu.

Kalau tidak mesti akan keluar eror sewaktu kita save template selepas kerja-kerja edit dilakukan. Terutamanya jika korang nak masuk kan code adsense di dalam blog. Code tersebut perlu lah di parse dahulu.

Masuk kan code ke dalam kotak di bawah dan klik pada "PARSE CODE HTML"



Small Tool Parse HTML

Parse Code HTMLClear




So korang pun kalau nak Parse code html boleh la guna Parse Tool HTML di sini.
Semoga Parse Tool HTML ini bermanfaat untuk semua dan untuk saya jugak..:)

sekian.