Showing posts with label FLORIST YANG BOLEH HANTAR BUNGA. Show all posts
Showing posts with label FLORIST YANG BOLEH HANTAR BUNGA. Show all posts

Monday, 16 January 2017

PERKHIDMATAN HANTAR DAN GUBAH BUNGA UNTUK HARIJADI DAN ULANGTAHUN PERKAHWINAN

Assalamualaikum..



Bagi kebanyakan  wanita , dapat sekuntum bunga dari yang tersayang adalah perkara yang sangat-sangat dihargai. Apa lagi kalau dapat berkuntum-kuntum bunga.. Setiap bunga melambangkan perasaan cinta , kasih dan sayang pengirim nya pada si penerima..Yang selalu menerima bunga dah tentu lah wanita tapi zaman sekarang orang perempuan pun tak kekok nak tunjuk sikap romantis pada pasangan dengan memberi bunga.Asyik nak harap kan  lelaki je nak mula kan semuanya , mana boleh..Perempuan pun tak salah kalau nak mula kan nya dulu.
gambar: #ADanyaFlorist
Cinta Jarak jauh memang sangat menyakitkan walaupun kadang-kadang indah tapi bila rindu bertandang rasa nak je terbang bertemu si dia..Tak cukup diluahkan dengan kata-kata boleh tafsir kan dengan perbuatan .Kirim  sejambak bunga untuk sidia yang tersayang. Macam mana nak kirim bunga pada dia yang duduk nun jauh di Kuala Lumpur.? HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist menyediakan khidmat mengubah dan menghantar jambangan bunga, coklat atau sejambak beruang comel pada sidia .

gambar: #ADanyaFlorist


Bukan senang nak mengubah sejambak bunga menjadi indah supaya bila sidia pandang je bunga tu terus tergambar kata-kata cinta.Sebab itu lah HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist dengan berbesar hati menyediakan khidmat mengubah dan menghantar bunga supaya dapat mengeratkan lagi hubungan korang.



Tak payah dah nak berjalan ke kedai bunga, bawak bunga di tangan tunggu tepi public phone macam iklan minyak wangi tu..Kita guna facebook dan whatsapp je untuk hubungi HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist, terus bunga sampai kat depan mata sidia.

Korang boleh pilih nak bunga segar  atau nak artificial flowers. Dah tentu fresh flowers lebih ramai peminatnya tapi artificial flowers pun apa kurang nya..Tahan lama dan tak payah nak kena jaga..15 tahun kahwin pun bunga pemberian yang tersayang masih cantik berseri..heheh..

gambar: #ADanyaFlorist
Kalau si dia tak suka bunga, boleh juga gantikan dengan coklat yang di hias cantik dan menarik yang pasti membuatkan si dia terkejut dan terharu..Boleh nangis sidia kalau dapat kejutan macam ni sekali sekala.

Sidia tak suka bunga , tak suka coklat??Gantikan saja dengan  beruang comel atau patung lain yang dah tentu akan buat sidia tersenyum gembira.Kalau nak kan satu kelainan dengan gaya mewah boleh saja gabung kan bunga, coklat dan patung beruang comel.Makin gembira hati si dia .Macam gambar di bawah ni yang menggunakan patung monyet yang cute ni..Adoi..Boleh cair la tengok lama-lama..kan??...

gambar: #ADanyaFlorist
Di HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist ada banyak design gubahan yang manarik dengan harga yang berpatutan..Ramai yang dah dapatkan khidmat  HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist kerana perkhidmatan yang ditawarkan setimpal dengan bayaran yang dikenakan selain kualiti bahan yang digunakan.Sangat TIP TOP dan puas hati..




Nak hadiah kan bunga pada isteri yang merajuk?
Nak kirim kan bunga untuk ibu yang tersayang..
nak buat kejutan untuk sahabat yang menyambut hari jadi??
Atau nak beri jambangan bunga , coklat dan beruang comel sebagai penghargaan untuk seseorang??


Boleh terus lawat facebook  HAND BOUQUET by #ADanyaFlorist atau terus hubungi no tel di bawah..

No Tel: 012 263 1522

Facebook: Aiza Dania Aziz


*Perkhidmatan ini hanya disediakan disekitar Kawasan Lembah Klang-Putrajaya-Nilai

sekian..