Showing posts with label Butik online. Show all posts
Showing posts with label Butik online. Show all posts

Sunday, 30 April 2017

BAJU KURUNG DAN JUBAH MURAH ONLINE - BUTIK BUSANA JAMILAH

Assalamuaalaikum..

Bila nak dekat-dekat raya ni rasa seronok pulak menggeledah facebook Butik online .Masing-masing nak update baju -baju fesyen muslimah yang terkini.Ada satu butik baju raya  yang menarik perhatian saya ni. Butik Busana Jamilah yang beroperasi di Angsana Mall , Johor Baharu menjual baju Kurung dan Jubah Murah Online . Butik Busana Jamilah ni ada menjual baju kurung ,jubah lelaki dan wanita , kurta dan lengkap pakaian sedondon untuk hari raya dan sebagainya.Selain beroperasi di Angsana Mall , mereka juga adalah butik online yang sedia mnerima tempahan pesanan dari pelanggan diseluruh Malaysia.


Butik Muslimah Online 


Saya memang suka membeli pakaian melalui butik online sebab banyak kelebihan nya.Kalau korang nak beli baju kurung atau jubah di Busana Jamilah ni korang boleh  memilih 3 hari 3 malam pun tak pe..Lepas tu kalau setiap koleksi yang ada kat butik muslimah online ni kita tak kan terlepas.Kita boleh tengok koleksi-koleksi yang ada di laman web Busana Jamilah.Lengkap dengan saiz dan warna yang kita suka.Bila nak beli bukan saja boleh melalui laman web, tapi  beli melalui whatsapp dan facebook pun boleh.

Bila saya tengok gambar-gambar yang di kongsi di facebook Butik Busana Jamilah ni saya rasa macam nak pergi je ke Butik Busana Jamilah di Angsana Mall , Johor Baharu.Nak jumpa sendiri dengan Kak Mil iaitu pemilik Butik Busana Jamilah.Mana tahu kot2 dapat diskaun..heheheh..Kalau korang pergi ke Butik Kak Mil  Angsana Mall ni korang pergi kat tingkat 3 sebelah kedai cermin mata Larry.Ataupun sebelum ke Butik tu Whatsapp Kak Mill dulu kat  0197351037




Dropship Busana Jamilah

Ada satu berita baik untuk korang yang nak tambah pendapatan .Maklum la nak raya ni mesti nak pakai duit banyak .Boleh juga dijadikan pendapatan sampingan korang.Butik Busana Jamilah mencari sesiapa yang berminat nak jadi agent  dropship Busana Jamilah .Tak payah modal dan tak payah nak pergi pos barang.Korang cuma buat marketing kat online dan menerima pesanan.Mudah je..kan??

Selain daripada itu korang yang join dropship ni akan dibayar 10-15 % komisyen jualan.Tak payah sibuk-sibuk nak kena ambil gambar sebab semuanya disediakan untuk korang.Yang tak pernah ada pengalaman join dropship pulak tak payah risau sebab bila korang mendaftar je terus korang akan di beri tunjuk ajar macam mana nak buat marketing.Yang dia ajar pun semua percuma untuk korang.Tak payah korang bayar pun..Untuk lebih maklumat lanjut berkenaan dropship boleh refer entry ni. Cara paling Mudah jana Pendapatan Lumayan Menerusi Internet tanpa Modal 



Butik Busana Jamilah

Alamat:

L4.3, Level 4, 
Angsana Mall ,
Johor Bahru, Johor

Whatsapp: 0197351037

sekian..