Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ben Amir

COMPARING PEOPLE FOR RETWEET AND LIKE. LULZ LOSER GILA - BEN AMIR

Hi korang..

Since nama Ben Amir tengah jadi sebutan sekarang ni, saya nak cerita sikit pasal Ben Amir yang korang minat sangat tu. Eh! Tak de pun nak spill the tea. Cuma nak cerita Ben Amir ni dah lama berlakun. Kalau korang perasan dia banyak berlakon drama-drama kat RTM.



Memang orang kurang bagi perhatian dekat dia. Dalam Iklan scammer pun dia jadi scammer kalau korang perasan la. Tapi sejak drama Sweet Dreams ditayangkan di Astro  bukan main ramai lagi peminat nya tu. Masa ni orang baru nampak siapa Ben Amir.





Oleh sebab dia selalu berlakun jadi jahat je dulu saya tak berapa minat dia ni. Heheh..

Setaip pelakon lelaki yang mula mendapat perhatian peminat-peminat drama terutamanya wanita, mesti tak kan lari dari kecaman netizen terutamanya lelaki.



Tak tahu la nak kata cemburu ke, saja-saja nak usik sebab nak tumpang glamour ke, atau apa je alasan nya, kita tak tahu la.

Baru-baru ni Ben Amir ada tweet "comparing people for RT and Like. Lulz loser gila.." selepas satu tweet …