Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Amy search kecewa

AMY SEARCH - TAK KENAL MAKA TAK CINTA

Assalamualaikum...



Sebab jari badan binasa...
Zaman sekarang jari lebih berbisa dari mulut..
Mulut diam tapi jari ni mengalahkan peluru..
semua dia nak tembak tak kira siapa...
lebih pelik dia sendiri tak sedar dia siapa.
kalau dia sedar mungkin dia akan lebih berhati2 dengan setiap
apa yang dia muat naik di laman sosial.




Semalam ada berita tentang penyanyi Rock Amy search yang
kecewa dengan status seorang pakar motivasi yang
menggelarkan Amy dan kumpulan search sebagai hantu.

Diasak dengan berbagai kecaman dan sindirian dari orang ramai
pakar motivasi tersebut meminta maaf pada semua peminat2 Amy search..


Macam mana la dia boleh jadi pakr motivasi ye?
sepatutnya pakar motivasi tak kan sesekali menjatuhkan
maruah orang atau melabel orang dengan kata2 yang tak elok.
Tak kan dia tak tahu benda2 ni.
tapi kalau dilihat dari post2 dia sebelum ni memang dia suka menghentam orang lain
dan lebih kearah politik
tak nampak pun ciri2 sebagai pakar motivasi tu..


Mungkin dia tak tahu yang Amy sear…