Showing posts with label Aaisyah dhia rana. Show all posts
Showing posts with label Aaisyah dhia rana. Show all posts

Friday, 27 March 2015

ANAK CHE TA DAN ZAIN DAH JADI ARTIS

Assalamualaikum...

KUALA LUMPUR: Anak selebriti popular Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aaisyah Dhia Rana yang kini berusia lima bulan menjadi artis pertama menyertai syarikat pengurusan Laugh Out Loud (LOL) Entertainment.
"Saya senang bersama pengurusan LOL dan sejak tiga tahun dengan syarikat ini, saya percaya kepada kredibiti LOL sebagai antara syarikat pengurusan popular tanah air.Jadi dalam hal anak, saya biarkan yang lebih arif untuk mengatur apa yang sewajarnya untuk dia. Tambahan pula rezeki anak saya kian murah dan mendapat perhatian syarikat yang berkeinginan menjadikannya sebagai duta," kata Rozita Che Wan yang kini berada di Narita, Jepun untuk penggambaran program Primadona. -berita harian-



Wah...dah jadi artis rupanya anak Che ta dan Zain nih..
sekarang pun anak diaorang ni laku sungguh .
jadi duta dan belakon iklan..
kecik2 dah buat duit..
makin kaya la..kan??

Tapi ..
mesti ada jugak kesan2 buruk nya..
Bila dah jadi artis terdedah dengan dunia luar..
jadi lepas ni kalau anak kena kecam,kena kritik kena kutuk.
mak pak tak boleh nak meroyan sangat la..dunia artis memang macam tu.
tak semua orang suka..
Bila kerap sangat orang nampak mesti ada yang meluat..
kalau kita marah2 pun lagi orang menguntuk,..
macam kes Awal dan anak nya tu..
Awal marah2,Awal jugak yang kena kutuk..
cemana  tu?sabar je la....


 saya yang jarang orang nampak muka pun
 ada yang meluat dan benci tak tentu pasal..
Wah!!makcik pun nak jugak selit2 diri dalam entry pasal artis..
hahahah...

sekian...




Sunday, 9 November 2014

GAMBAR-GAMBAR COMEL ANAK ROZITA CHE WAN DAN ZAIN SAIDIN -AAISYAH DHIA RANA

Assalamualaikum...

Jom le kita tengok perkara2 yang comel dan indah je hari ni ye..
Aaisyah Dhia Rana..
Memang comel anak pasangan popular,
Rozita Che wan dan Zain Saidin nih..









sekian..