Skip to main content

Posts

Showing posts with the label 30 ditahan dalam pesta dadah di kuala lumpur

DAH BUAT SALAH ,BISING PULAK..KENA TANGKAP TAU PULAK MALU.

Asalamualaikum...



Macam sedih pulak bila baca berita kat Mymetro pasal
anak2 muda yang ditahan polis sebab asyik berpesta
di Kuala Lumpur kelmarin
yang ditahan tu 30  orang..
tapi yang sedihnya paling tua yang ditahan tu umur 42..
paling muda umur 17..
Polis siap jumpa dadah lagi.


Yang tua tu tak reti2 ke nak bertaubat..
umur dah 42..dah masuk kilauan emas dah tu.
patutnya dia yang tua ,suruh la bebudak tu balik..
Ni tidak..dia jadi kepala pulak..

kalau di tengok dari kepala lutut budak2 ni
nampak sangt melayu ..kan??
Yang perempuan pun nak menggedik jugak.

dari berita tu...
polis datang tangkap tu sebab bunyi bising
kat tempat diaorang berpesta tu..
nampak tak bongok nya diaorang..
Buat salah tapi tak reti la senyap2..
nak jugak buat bising nak bagi tau kat orang yang dia tengah buat salah.
cemana polis tak tangkap..

teruk bebudak sekarang ni..
kalau buat salah tak reti nak sorok2..
siap tayang dan bangga2 kan..
lepas tu masuk lokap baru nak tutup muka..
malu la konon..

kat tempat sa…