Showing posts with label 30 ditahan dalam pesta dadah di kuala lumpur. Show all posts
Showing posts with label 30 ditahan dalam pesta dadah di kuala lumpur. Show all posts

Tuesday, 31 March 2015

DAH BUAT SALAH ,BISING PULAK..KENA TANGKAP TAU PULAK MALU.

Asalamualaikum...



Macam sedih pulak bila baca berita kat Mymetro pasal
anak2 muda yang ditahan polis sebab asyik berpesta
di Kuala Lumpur kelmarin
yang ditahan tu 30  orang..
tapi yang sedihnya paling tua yang ditahan tu umur 42..
paling muda umur 17..
Polis siap jumpa dadah lagi.

mymetro

Yang tua tu tak reti2 ke nak bertaubat..
umur dah 42..dah masuk kilauan emas dah tu.
patutnya dia yang tua ,suruh la bebudak tu balik..
Ni tidak..dia jadi kepala pulak..

kalau di tengok dari kepala lutut budak2 ni
nampak sangt melayu ..kan??
Yang perempuan pun nak menggedik jugak.

dari berita tu...
polis datang tangkap tu sebab bunyi bising
kat tempat diaorang berpesta tu..
nampak tak bongok nya diaorang..
Buat salah tapi tak reti la senyap2..
nak jugak buat bising nak bagi tau kat orang yang dia tengah buat salah.
cemana polis tak tangkap..

teruk bebudak sekarang ni..
kalau buat salah tak reti nak sorok2..
siap tayang dan bangga2 kan..
lepas tu masuk lokap baru nak tutup muka..
malu la konon..

kat tempat saya ni pun ada jugak jenis2 gini..
duduk tepi jalan..tempat gelap..
berkumpul 2-3 puluh orang..
pasang muzik kereta kuat2 sampai orang
telefon polis sebab mengganggu..
Polis datang tengok2 tengah hisap dadah..
Bodoh tak?buat salah tapi tak reti senyap..
kalau dia tak ganggu orang awam tak de nye
orang nak call polis dan depa pun boleh hisap dadah dengan senang hati..
eheheheheh


sekian..