Advertisement

VOUCHER DAN PROMO CODE FOODPANDA YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK BULAN NOVEMBER

VOUCHER DAN PROMO CODE FOODPANDA YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK BULAN NOVEMBER | Bagi pelanggan-pelanggan setia Foodpanda mesti seronok bila dapat membeli menggunakan voucher dan promo codes dari Foodpanda. Setakat ni yang selalu saya gunakan ialah Voucher code RIANG dan TAPAUFEAST . 

Tu pun kadang2 tak sempat nak guna. Dah masuk jam 5-6 petang tu biasanya code voucher ni dah habis. kena tunggu esok la kalau nak murah.


Hari ni saya kongsikan voucher dan promo code Foodpanda yang korang boleh guna untuk bulan November. Tapi kena ingat, setiap voucher dan promo code ni terhad. Siapa cepat dia la yang dapat. Kalau hari ni punya voucher dah habis, korang kena tunggu esok.



Selain tu Foodpanda juga ada voucher2 lain  contohnya macam baru-baru ni saya dapat Sorry Voucher sebab sorang rider ni tak hantar pesanan saya. Dapat la sorry voucher. Lepas tu duit pun dikembalikan dalam masa tak sampai 2 hari.

Masa chat dengan agent foodpanda tu, memang saya macam tak de mood dah sebab kedai yang saya order tu dah nak tutup. Jadi nak order lain pun dah tak sempat. Tapi sebab agent tu baik dan dia tenang je melayan mood saya yang berangin ni , saya ok la sikit. Tak de la rasa serik nak guna foodpanda lagi ke apa. 

Esok nya tetap juga order guna foodpanda. Hahahha. Ok..tu je la nak cerita. 




Catat Komen

3 Ulasan

  1. tak pernah lagi beli through foodpanda dengan grab food ni, tak pandai haha. tapi memang berbaloi kalau ada voucher promo macam ni

    BalasPadam
  2. WAH BAGUS TU DPT VOUCHER LAGI KHIDMAT PUN BAIK

    BalasPadam
  3. Okay save siap-siap nanti boleh guna. Terima kasih kak

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)