Advertisement

BURJ KHALIFA RAI HARIJADI SHAHRUKH KHAN

BURJ KHALIFA RAI HARIJADI SHAHRUKH KHAN|Sebagai peminat Shahrukh Khan rasa teruja bila tengok gambar-gambar dan video Ucapan selamat Hari Jadi yang tertera di bangunan Burj Khalifa,  yang dikongsikan sendiri oleh Shahrukh Khan di laman twitter nya.


Bukan calang-calang orang merasa pengalaman dan penghargaan serupa ni.

Dato Shahrukh Khan lahir pada 2 November 1965. Beliau kini berusia 55 tahun . Beliau membintangi banyak filem bollywood dan digelar sebagai King of Khan.

Teringin pulak nak tengok penyanyi no 1 Malaysia, Dato Siti Nurhaliza pulak yang dapat penghargaan macam ni.

Catat Komen

6 Ulasan

  1. dah 55 tahun eh..tp tiap kali berlakon still nampak muda..

    BalasPadam
  2. 55 tahun? pehh ... masih ganteng. entah macam mana la penjagaan diri dan kesihatan dia punya rutin agaknya

    BalasPadam
  3. HBD SRK penghargaa tinggi tu

    BalasPadam
  4. Kaya terok SRK ni sampai Burj Khalifa pun raikan birthday dia.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)