ZUL MUHAMMAD

SINOPSIS DRAMA MY DANGEROUS WIFE TONTON FULL EPISOD

SINOPSIS DRAMA MY DANGEROUS WIFE TONTON FULL EPISOD |  Title: My Dangerous Wife - Naui Wiheomhan Anae (2020)

(Japanese original story- Boku no Yabai Tsuma)

Director: Lee Hyung Min

Genres: Suspense, Thriller, Mystery, Psychological, Drama

Hangul: 나의 위험한 아내



Director: Lee Hyeong-Min

Writer: Hwang Da-Eun

Network: MBN

Episodes: 16

Release Date: October 5 - November 24, 2020

Runtime: Mon & Tue 23:00

Language: Korean

Country: South Korea


Pelakon My Dangerous Wife

Choi Yu-Hwa sebagai Jin Sun-Mi

Shim Hye-Jin sebagai Ha Eun-Hye

Lee Joon-Hyuk sebagai Seo Ji-Tae

Jung Soo-Young sebagai Kim Hee-Jung

Ahn Nae-Sang sebagai No Chang-Beom

Yoon Ye-Hee sebagai Kim Yoon-Hee

Yun Jong-Seok sebagai Jo Min-Kyu

Kim Ja-Young sebagai Jung-Soon

Baek Soo-Jang sebagai Song Yoo-Min

Sinopsis Drama My Dangerous Wife

Kim Yoon Cheol  berkahwin dengan  Sim Jae Kyeong yang kaya raya. Hartanya berbelas juta jika dibandingkan dengan Kim Yoon Cheol , bagai langit dengan bumi.  Tapi  disebabkan isterinya yang kaya, Kim Yoon Cheol dapat membuka restoran  dan menjadi tukang masak terkenal.

Jae Kyeong boleh digambarkan sebagai isteri yang sempurna. Dia cantik, rajin, sopan, menantu yang sangat baik dan disayangi mertua dan ipar serta seluruh keluara Kim Yoon Cheol. Tapi kesempurnaan Jae Kyeong membuatkan rumahtangga nya dirasakan bosan dan terlalu mengikut peraturan.

Yoon Cheol mula menjalin hubungan sulit dengan staf  nya. Seorang wanita yang punya banyak muslihat dan penuh dengan fikiran yang jahat.

Satu hari ketika pulang dari kerja,Yoon Cheol menyedari isterinya telah hilang. Dia menemui sehelai nota yang mengatakan isterinya sudah di culik. 

Dalam kerisauan dia tetap merasa senang hati kerana isterinya tiada dirumah. Dia bebas untuk melakukan apa sahaja di rumah.

Ketika polis sampai, pegawai yang menyiasat menyedari Kelakuan aneh Yoon Cheol yang langsung tidak  nampak tertekan. Pegawai penyiasat mula mencurigai Yoon Cheol. 

Siasatan mereka banyak mendedahkan kecurangan Yoon Cheol dan menjadikan Yoon Cheol suspek utama kes penculikan isterinya. Yoon Cheol mula berjuang untuk mencari siapakah sebenarnya penculik yang menyebabkan dirinya terjerat.


Tonton My Dangerous Wife Full Episod

 My Dangerous Wife Episod 1

 My Dangerous Wife Episod 2 

My Dangerous Wife Episod 3

My Dangerous Wife Episod 4

Post a comment

7 Comments

  1. oh baru lagi ek ceritanya...

    bila baca sinopsis awal tu, teringat pulak dokumentari American Murder Neighbor Next Door tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. jalan cerita dia nak kata klise macam tak klise, nak kata tak klise, macam klise..hehe

    ReplyDelete
  3. macam menarik je cerita nya kak, tapi dana tak minat lak pelakon lelaki tu hehehe...

    ReplyDelete
  4. Sekali imbas actress perempuan tu ada mirip isteri Kimura Takuya masa muda-muda.

    ReplyDelete
  5. owh lain sinopsisnya dengan drama siri Pinoy lakonan Marian Rivera dulu tu walaupun tajuk sama hehe :)

    ReplyDelete
  6. Okay, tak sabar nak start tengok. Thanks for the link.

    ReplyDelete
  7. Tak ada masa nak tengok lagi. =_='

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)