Advertisement

SENARAI FILEM HINDI DAN TAMIL SERAM YANG BEST DAN PATUT TONTON

SENARAI FILEM HINDI DAN TAMIL SERAM YANG BEST DAN PATUT TONTON | Filem seram memang ramai penggemarnya. Walaupun filem seram sering di kritik tapi filem seram sering mendapat sambutan dan dinantikan penonton. Sejak beberapa tahun ini filem Tamil menjadi pilihan penonton di Malaysia dan sudah tentu filem seram Tamil turut mendapat tempias nya.



Kali ini saya nak kongsikan senarai filem seram Tamil dan  filem seram India yang best dan patut anda tonton.

Senarai Filem Seram India 


Evil Eye (2020 - Hindi)
Saansein  (2016 - Hindi)
Nishabdham  (2020 - Tamil)
Aranmanai 2 (2016 - Tamil)
Aakasha Ganga 2  (2019- Malayalam)
Chaarulatha  (2012 - Tamil)
Muni  (2007- Tamil)
Tumbbad  (2018- Hindi)
Amavas  ( 2019- Hindi )
Devi 1  (2016- Tamil )
Awe  ( 2018 - Telegu)
Natasaarvabhowma  (2019 - Kannada)
Bayama Irukku   (2017- Tamil)
Shivalinga  (2017 - Tamil)
Aayirathil Oruvan  (2010 - Tamil)




Pari  (2018 - Hindi)
Jessie  (2019- Telegu)
Pisaasu  (2014 - Tamil)
Kolaiyuthir Kaalam  (2019 - Tamil)
Khamoshi  (2019 - Hindi )
Stree  (2018- Hindi )
Calling Bell  (2015 - Telegu)
Bhoot - Part One -The Haunted Ship  (2020- Hindi)
Gimmick  (2019- Kannada)
Vaastu Shastra (2004- Hindi)
Mo (2016- Tamil)
The End (2014 - Telegu)
Mantra 2 (2013- Telegu)
Sandimuni (2020 - Tamil)
Aruvam (2019- Tamil)
Airaa (2019- Tamil)
Petromax (2019 - Tamil)
Bhaagamathie  (2018- Tamil)
Raaz 1 ( 2002 - Hindi)
Ghost (2019- Hindi)
1 A.M (2017- Tamil)
E (2017- Malayalam)
Kamarottu Checkpost (2019- Kannada)
Arundhati (2009 - Tamil)
Ninu Veedani Needanu Nene (2019- Telegu)
Khyla (2020 - Tamil)
6-5=2 (2013 - Kannada)


Ghost Stories (2020- Hindi)
Hawa (2003 - Hindi)

Masih banyak lagi filem seram lain yang yang belum ada dalam senarai di atas. Saya akan update dari semasa ke semasa. Terima kasih kerana membaca artikel senarai filem seram hindi dan tamil yang best dan patut tonton. Semoga terhibur.


Catat Komen

7 Ulasan

  1. erk banyak la pulak , rasa dah banyak nonton cerita hindi tp banyak lagi yang belum nonton tu .

    BalasPadam
  2. Wahhh.. banyaknyaaaa. Nak pilih g Mana ni??

    BalasPadam
  3. ari tu ada sekali tengok filem seram hindi dalam netflix..tapi da lupa pulak namanya..

    BalasPadam
  4. Belum pernah tonton cerita seram dari production negara India lagi. Mesti scary hantu dia.

    BalasPadam
  5. wow! tak pernah lagi tengok cerita-cerita ni

    BalasPadam
  6. Inshaa Allah..blh la layan 2 3 nnt dlm senarai ni..tq kak sharing :)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)