Advertisement

PUNCA TAK DAPAT UPDATE BLOG DAN BLOGWALKING

PUNCA TAK DAPAT UPDATE BLOG DAN BLOGWALKING | Ni lah dia puncanya sehari dua ni tak dapat nak blogwalking macam biasa. Ada masanya dia nak dibelai2 manja, nak berehat. Hahaha.. 



Bila on pc dia keluar monitor going to sleep. Sama la macam tuan dia. Suka tido. Hahaha.. baru hari ni la nak buka lap2,ketat2,cocok cabut cocok cabut. Entah apa lagi yang longgar pun tak tahu la...

Manja sangat nih.

Tu pasal sehari dua ni banyak update drama je. Ni pun tulis guna phone. Leceh sikit sebab jari gemuk. Asyik typo je. Nak tulis entry personal pun tak boleh panjang2 bila jadi gini. 

Sabar jap ye. Dah siap nanti saya update banyak2 dan blogwalking mana yang tertinggal.bye



Catat Komen

14 Ulasan

  1. Kak Sue dah lama update blog pakai hp.. malas nak bukak laptop.. huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pulak malas nak tulis guna phone. Asyik typo mula la nak marah2. hahaha..

      Padam
  2. saya pun updated pakai phone je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak boleh. Kalau buka fb pun nak update status kena guna pc. untuk setakat like2 dan komen pendek2 boleh la guna phone.

      Padam
  3. Lama dah uodate pakai hp je, komputer rosak, laptop beli utk anak je, maknye takde..jadi guna hp je senang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beli komputer murah2 je. Saya beli yang murah2 je kat shopee. Elok sampai sekarang. monitor beli tak sampai rm100 14 inci. Cpu ni beli yang secondhand harga rm300 je. Setakat ni kalau rosak pun cuma cable longgar tu yang keluar "monitor going to sleep" je.

      Padam
  4. Ros memang updated blog guna hp je sekarang. malas nak on laptop. nanti Kitty (kucing) saya kacau. hahaha.. lagi senang guna hp je ..

    BalasPadam
  5. kan! tak syok sangat bila kne update guna fon je

    BalasPadam
  6. Antara cabaran seorang logger kan..ada hikmah.

    BalasPadam
  7. Dulu biasa pakai laptop utk blogwalking dan taip post..skrg dh biasa guna fon, mula2 rasa xbiasa 😁

    BalasPadam
  8. tak pa, bolehlah rehat seketika.
    ni dah ok, pulun update blog dan bw.
    :))

    BalasPadam
  9. desktop nak tuan dia rehat2 sat hehe.. nanti jemput ke blog baca cerpen ye kak diana hehe

    BalasPadam
  10. Hehehe pandai gak sekali kala pc minta MC.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)