ZUL MUHAMMAD

LIRIK LAGU SABAR - BLACK HANIFAH

LIRIK LAGU SABAR - BLACK HANIFAH | Saya cari ada tak penyanyi youtube yang cover lagu Sabar - Black Hanifah ni tapi tak ramai. Ada 2 orang je yang cover lagu ni. Saya pun tak tau kenapa. Mungkin sebab lagu ni susah nak nyanyi terutanya note rendah dia.


Lagu ni sedap di dengar dan sedih jugak. Jom layan lagu Sabar nyanyian Black Hanifah berserta dengan lirik penuh nya. 

Tajuk Lagu: Sabar

Penyanyi : Black Hanifah

Lirik: Black Hanifah

Lagu: Black Hanifah

Label Muzik: Nova Music Videos


Sabar Sabar dulu sayangku

Jangan Jangan kau tinggalkan aku

Janji -janji Yang kau beri dulu

Ku Anggap palsu kerna kau dusta

Dustai Aku


Dulu Pernah kau berjanji mesra

Tapi Kini engkau menduakan cinta

Namun Kau pergi dan bahagia

Kau Tinggalkan hatiku hancur terluka


Dimanakan Janji janji yang setia

Bagaimana nak ku luah tak berdaya

Dimanakah... Janji-janji kamu yang setia..


Cukup Sampai disini saja

Cinta Yang ku semai dan ku baja

Tidak Pernah kau menuai cinta

Hanyalah Aku seorang diri menyintaimu


Dulu Pernah kau berjanji mesra

Tapi Kini engkau menduakan cinta

Namun Kau pergi dan bahagia

Kau Tinggalkan hatiku hancur terluka


Dimanakan Janji janji yang setia

Bagaimana Nak ku luah tak berdaya

Oh Dimana nak ku cari penggantimu

Setianya Cinta aku pada kamu


Oh Dimana nak ku cari penggantimu

Setianya Cinta aku pada kamu

Dimanakah janji-janji kamu yang setia....

sabar..sabar dulu sayang...


Post a comment

3 Comments

  1. sedap juga lagu black ni..suara black jgn katela..mmg mantap!

    ReplyDelete
  2. ooo 99% lagu ni dr idea black ya

    ReplyDelete
  3. Belum dengar lagi lagu ni. Lama juga black tak keluarkan single

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)