ZUL MUHAMMAD

WEBSITE UNTUK CHECK PRODUK REVIEW BAIK - SAVE MONEY AND PRODUCT RECOMMENDATION

WEBSITE UNTUK CHECK PRODUK REVIEW BAIK - SAVE MONEY AND  PRODUCT RECOMMENDATION | Apa saja persoalan yang terlintas di kepala saya ni, selalunya saya kan Google dulu untuk cari beberapa penyelesaian dan dapatkan seberapa banyak sumber untuk rujukan. 



Ada banyak juga perkara-perkara yang bermain di fikiran saya ni terutamAnya  kewangan , produk review, lifestyle dan macam-macam lagi. Tapi ada satu website ni yang saya rasa cukup bagus untuk korang jadikan references and sources of information terutamanya kalau korang jenis suka baca produk review yang baik  before buying any product I have bookmarked this website supaya mudah nak cari.

Menyenaraikan review produk dan maklumat lengkap

Website yang saya maksudkan ialah Techrakyat.com. Have you ever read this website?? If not, you should try it because you will definitely like the content on this website

Penting untuk kita sebelum beli barang baca review. Bagi saya website ni cukup bagus untuk bantu saya dapatkan maklumat berkaitan barang yang saya akan beli.

Saya paling malas kalau nak beli apa-apa barang , kena up status di facebook

" Eh.. I want to buy an oven, Can you recommend to me what a good brand.."

Oh..cara ni tak berkesan untuk saya. Tambahan pula saya ni kurang gemar berbalas-balas komen disosial media. Bukan cara saya juga nak beli barang, kena bagi hint kat orang.Hahahah.

Website wajib bookmark

Bukan saya saja, tapi ramai dari kita yang tak suka  bookmark banyak-banyak website. Kalau boleh kita nak dalam satu website tu lengkap semua ada. Lifestyle, best deal, smart tips dan macam -macam la.  

Sebab tu saya suka ada satu website khas macam ni untuk rujukan saya. Korang pun mesti ada juga website kegemaran yang sumber rujukan utama. Betul tak?



Kadang-kadang website macam ni boleh juga jadi rujukan kita untuk memula kan apa-apa topik terutamanya kalau korang aktif di media sosial. Tak tahu nak tulis pasal apa,rujuk saja di website ni dan mula kan  up content korang. 

It can be said that 100% of the content on this website is very useful and related to our lifestyle.

Contohnya macam korang nak beli Baby Car seat, korang akan jumpa review berbagai baby car set siap dengan cadangan brand yang bagus untuk korang. Dia bukan review produk semata-mata. Tapi juga bagi cadangan yang boleh bantu kita untuk buat pilihan.

Content yang pelbagai tapi bermaklumat

Selain tu saya suka dengan kepelbagaian topik dalam website ni. Antaranya ,Broadband & mobile plans, Home appliances, Electronics, Money & Finance, Gaming,Gift Ideas, Tips & Life hacks dan banyak lagi.

Memang lengkap dan padat penuh dengan maklumat berguna.

Antara contoh posting yang menarik dalam website ni ialah :-

  •  10 Lesser-Known Malaysian Tech Bloggers Worth Following in 2020.
  • 8 Best Cashback Credit Card In Malaysia 2020 ( Bonus Secret Hack) 
  • 25 Best Gift For Woman Malaysia (Thoughtfull Tech Gifts)
  •  Best Android Tv Box In Malaysia 2019- 2020
  • 9 Best Real Work From Home Job In Malaysia 2020 ( Earn Up To RM10,000 !)



Dengan review-review dan cadangan produk yang pelbagai ni  check out Techrakyat.com  so you boleh save money whitout spending on poor quality products.

Terima kasih kerana membaca artikel website Untuk Check Produk review baik - Save money and product recommendation . Semoga artikel ini bermanfaat untuk semua.

Post a comment

4 Comments

  1. saya tak pernah dapat job produk review ni, yang selalu dapat mesti dah terel kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de terer pun syaz. hahah.. Kalau rajin share post kat sosial media macam facebook dan twitter memang akan kerap dapat paid job.

      Delete
  2. menarik ni. harap fakta yg tepat disediakan

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)