Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom

Diam-diam dia buat segmen rupanya.. Syarat pun macam2 ni. Cerewet sangat syarat dia tau. Tapi sebab hadiah best kita join jugak la. Mary Kay tu.. Ingat kita nak tengok je ke. Harus la rebut sama.

Fuh!Fuh!! (siap jampi ni)



Follow pun sudah

Like page pun sudah..

Ok..siap semua nya..

Korang nak join jugak, dibawah ni syarat2 nya..

Syarat-syarat penyertaan:

1. Buat 1 entry bertajuk 'Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom'. 

2. Letakkan gambar 'screenshot' blog aziankhalil.com ni dalam entry anda dan backlink ke entry ini.

3. Follow blog aziankhalil.com ni


5. Letakkan link penyertaan anda dalam ruangan komen di bawah.

Hadiah: 

5 peserta pertama komen link penyertaan akan masuk ke bloglist PKPP secara automatik sehingga 31 Ogos 2020.

5 peserta segmen lagi akan dipilih secara rawak untuk berada dalam blog list pada 1 Julai 2020

1 peserta akan dipilih secara rawak untuk  memenangi 1 botol ' Mary Kay Eye Make Up Remover' yang bernilai RM64.



 sekian..

Post a comment

5 Comments

  1. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak D sebab sudi join segmen blog sendu kita ni..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak. Moga ada rezeki menang. Aaminn

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)