SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com



Hi korang... Klik Banner untuk join segmen Shida ni..

Mood join segmen pulak kita hari ni. Tiap kali join apa2 segmen mesti teringat zaman blogging 10 tahun lalu. Memang wajib join kalau ada kawan blogger buat segmen sebab bila kita join segmen bermakna, kita dah bertukar link dengan rakan blogger kita.

Part tu kena di terjemahkan dengan panjang lebar la. Malas pulak jelas kan. Hahahah. makna kata memang bagus kalau korang join segmen2 blogger ni. 

Lagi2 kalau dia bagi hadiah. Ada hadiah oi .. Tu pun kalau korang join. Kalau tengok saja tak dapat apa la. Hahaha


Makanya hari ni kita join segmen bloglist dari Shida pulak. Saya kenal Shida ni sejak awal2 blogging dulu. 10 tahun lepas, dari dia bujang, sampai sekarang dah jadi bini tokey. Hahah..

Kalau dulu yang best pasal blog shida ni dia banyak cerita pasal tutorial. kiranya kalau bab edit2 blog ni memang dia punya makanan je la. Lepas tu lama dia stop menulis. mungkin berjangkit dengan saya. Hahhaah..

Sekarang kami berdua kembali semula ke pangkal jalan. :p InsyaAllah.. Amiinn...

Harap persahabatan dengan shida kekal selamanya. Dah banyak kali nak jumpa tapi tak berkesempatan pun. Pernah duduk sekampung pun tak sempat jumpa. Maklum la..saya ni Bini menteri. Hahahah

Ok la..kalau nak join inilah syarat-syaratnya:


  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
  8. Okay itu sahaja untuk segmen kali ini, Semoga berjaya dan Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.
Tu je la nak cerita..

Post a comment

9 Comments

  1. gud luck :)

    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada tuahnya

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. kak diana mmg suka bawa wabak berjangkit ^_^ hahahaaa

    kak di tqsm sudi join segmen shida ni..
    moga kita terus istiqomah dengan blog..kita ok bukan shida sorg! ;P
    sayang oiii dgn blog ni..byk sumber pendapatannya hahahaa

    kak di mai taiping roger tau!!

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya dalam segmen. salam kenalan dari oohsenyum.com



    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)