Thursday, 3 October 2019

7 PENAMPILAN CANTIK DAN ANGGUN SHERRY AL HADAD SEPANJANG BIG STAGE MUSIM KE DUA

Hi semua..

Nama Sherry Al Hadad adalah nama besar dalam industri hiburan yang berjaya mengetengahkan bakat melebihi penampilan. Namun ramai yang lebih mengenali Sherry  kerana bakat dan penampilan nya seiring menjadi inspirasi dan dikagumi ramai.Walaupun sering menjadi bahan jenaka namun Sherry tetap melangkah dengan senyuman dan sikap meredah dirinya amat disenangi ramai. Tidak hairan lah wanita anggun ini mempunyai ramai peminat yang sentiasa menyokong kerjayanya dan sering memberi kata-kata semangat setiap kali ada pihak yang cuba menjadikan nya sebagai satu bahan jenaka.

Sejak mengendalikan rancangan realiti Tv Big Stage, Sherry semakin dikagumi ramai dan sehingga siaran Big Stage musim kedua , gandingan Sherry dan Alif Satar dikatakan sebagai pasangan pengacara paling serasi.

Satu lagi yang menjadikan kemunculan Sherry dinanti-nantikan oleh penonton ialah kerana penampilan nya menggayakan berbagai busana. Ianya sangat elegent dan menyerlahkan kecantikan seorang Sherry Al Hadad.Big Stage Minggu 1

Big Stage Minggu 2

Big Stage Minggu 3


Big Stage Minggu 4

Big Stage Minggu 5


Big Stage Minggu 6


Big Stage Minggu 7

Sherry Al Hadad memberi inspirasi kepada ramai wanita bertubuh besar untuk lebih berani dan yakin dengan diri sendiri. Kebanyakan wanita yang bertubuh besar malu lebih suka kekal dengan satu gaya fesyen kerana risau kan penampilan mereka.

Kecantikan dan ketertarikan diri kita datangnya dari keyakinan diri. Jika kita sentiasa malu dan berasa rendah diri kerana bertubuh besar orang lain juga akan melihat seperti mana yang kita tunjuk pada mereka, Simpan saja rasa malu dan takut itu. Berdirilah dengan yakin dan berani.


2 comments:

  1. Sherry ni memang pandai bergaya...kagum tau!

    ReplyDelete
  2. sherry ni memang pandai bergaya, sentiasa kene je dengan gaya dia... memang jenis yg ada confident yang tinggi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();