Skip to main content

The Benefits of Subscribing to Weekly Flower Delivery | Little Flower Hut

One of the services of the florists is the flower subscription. If you are thinking of giving your wife fresh flower bouquets every week, a Flower Delivery on weekly subscriptions is your best option. You can rely on the expertise and reliable services of the Little Flower Hut Florist for all the bouquets to arrive your home or to the recipient’s home on weekly basis. Subscribing to the florist’s weekly flower delivery yields many benefits. Here are some of those:



Regular Supply of Fresh Flowers 
You don’t need to place orders every now and then if you want to have fresh flowers every week. The weekly flower delivery can be arranged with your florist. The beautiful design of the hand bouquet will surely add vitality to any room or space.



Finest Selections of Blooms
Subscribing to weekly flower delivery assures you of the finest selections of blooms. Your online florist will give you only the finest blooms handpicked and handcrafted personally into wonderful bouquets. You are on top of the best flowers in season every week.

Provides Ongoing Gift 
Subscribing to weekly flower delivery provides you with ongoing gift of beautiful and charming flower bouquets. It can be a gift that allows you to keep on giving. You can expect that the flower arrangement is always impressive. Sending flowers as gift on weekly basis is a very thoughtful way of expressing your emotions.



Saves Your Time
Subscribing to weekly flower delivery saves your time in picking and placing orders. You can always leave the job to the florist and have fresh flowers coming your way, even in your busy days. If you are too busy or you can’t find time to treat your wife for a dinner, then having fresh flowers every week is a sure treat and it saves you time.

Gives You the Best Gift 
On ordinary days and on occasions, you always have the best gift to give. You will never miss any occasion when you have fresh hand bouquets ready to be delivered to home every week. Each floral bouquet is guaranteed of artisanal value and appearance, making it a perfect gift to a celebrant. The florist assures you that delivery dates and even the flower arrangements are customizable tailored to your requests. You can easily change the schedule of the florist delivery to provide your needed flowers when you subscribe to weekly Flower Delivery. 

Comments

  1. banyaknye munge.. shantek² belaka..

    ReplyDelete
  2. Senang ada servis macam nie kan, dok jauh pun boleh juga beli munge untuk yang tersayang..

    ReplyDelete
  3. Boleh la tempah next time untuk birthday tersayang nanti heheheh

    ReplyDelete
  4. Dah mudah sekarang. Nak suprise kan ke, order online jer.

    ReplyDelete
  5. Do they have Klang Valley delivery?? 🤔

    ReplyDelete
  6. Nak.buat surprise lps.nih boleh guna servis ni... Bunga mmg kesukaan wanita

    ReplyDelete
  7. Cantik2 nya gubahan bunga yg diorg buat. Siapalah yg nak bagi gan sis ni.

    ReplyDelete
  8. Bestnya sis kalau setiap minggu dapat suprise flower delivery. Dah lah cantik2 gubahan dia. Mau jadi taman bunga nanti bilik kita tu.

    ReplyDelete
  9. Bagus servis macam ni setiap minggu suprise delivery. Sebulan dua bleh tidur atas bunga ni...hihi

    ReplyDelete
  10. Bagus sekarang makin banyak servis macam ni kan..
    Erm.. Kan best kalau dapat suprise delivery bunga ni. Hehe

    ReplyDelete
  11. Cantik, nanti boleh bg kat client yang amek polisi AIA dgn saya ni.. Surprise kan dorang masa birthday ke

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …