Monday, 23 September 2019

REVIEW KDRAMA THE GREAT SHOW - BUKAN DRAMA KOMEDI TAPI DRAMA YANG ANNOYING

Hi semua...

Aku dah la tak suka budak-budak lepas tu pi tengok pulak kdrama The Great Show ni lagi geram je dengan perangai budak-budak.



Drama ni annoying sebab ada budak² macam ni. Kalau aku la memang kena penampar dah 4 beradik tu. Lagi2 yang lelaki tu. Kurang ajar sangat.

Korang rasa budak2 dalam The Great show ni punya perangai comel ke tidak??

Nak tahu kena tengok la. The Great Show.

Drama ni tentang seorang ahli politik ,Wie Dae Han yang kalah masa pilihanraya.  Dia kalah pada senior dia.

Lepas dia kalah dia tak boleh dah jadi Ahli Dewan dia berhenti dan kerja jadi pemandu. Tapi semangat nak jadi ahli politik masih tebal.

Satu hari datang sorang gadis yang mengakui dia anak kepada Dae Han dan paksa Dae Han terima dia dan adik² nya. Duduk serumah la Dae Han dengan 4 beradik tu.Lepas dia buat DNA test ternyata gadia tersebut bukan anak dia.

Awalnya dia halau budak² ni keluar sebab tak suka. Tapi satu hari dia dapat idea nak jaga budak² ni untuk raih perhatian dan populariti supaya dapat kembali dalam dunia politik.





Seterusnya korang kena tengok sendiri. Tapi drama ni memang annoying giler ba....

Ada masa nya kita akan rasa apa la fungsi perempuan yang rapat dengan Dae Han tu sebab bila ada orang mengutuk Dae Han dia cuma diam je dengar. Padahal boleh je kot dia sangkal kata² makcik² bawang tu.

Macam tak logik bila kau dengar orang mengata kawan kau lepas tu kau cuma diam dan tukar topik lain. Kan?

Kiranya drama ni banyak sangat watak2 yang annoying. Hahaha. Orang tengok drama nak hilangkan stress tapi kau tengok drama jadi bertambah stress. Hahah.

Ok.. tu je nak cerita.


1 comment:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();