Thursday, 29 August 2019

DAPAT EMAIL MACAM NI. : Coverage issues detected on dianarashid.com

Hi semua..



Kelmarindapat email dari google macam ni.. Coverage issues detected on dianarashid.com. 

Saya ni macam give up dah dengan blog ni. Nak cerita pun tak tahu nak mula dari mana. Letih oi.. Tak diteruskan rasa sayang sebab banyak masa dan tenaga habis untuk blog. Tapi dapat duit tu yang kuatkan juga semangat ni walaupun semangat tu dah tinggal ciput je nih.






Rasa macam kena bermula dari A semula.



Sebenarnya ada dekat 4K entry blog saya yang ada masalah.Saya terpaksa edit satu-satu entry tu supaya google dapat index entry tu. Saya dah try cari cara nak selesaikan nya dengan cara yang mudah. tapi tak jumpa.

Kadang2 rasa nak je copy dan publish semua 4k entry tu dan publish semula. Mana tau cara tu Google index semula entry tu..kan?? Tapi tu pun makan masa jugak.

So kena buat la satu2. Tapi bila nak siap nya.  Tak kan nak hadap benda ni je. Tu je la luahan perasaan hari ni.



Bye.


3 comments:

  1. Mudah2an ada jalan penyelesaiannya

    ReplyDelete
  2. moga dipermudahkan segala urusan awak ye

    ReplyDelete
  3. Bila baca posting Diana sebelum ni pasal entry blog masuk sandbox Mrs. A pun sama cek kat blog sendiri. Tengok resultnya sedih! blog Mrs. A pun sama jugak patutlah organic view sikit giler beza dengan sebelum-sebelum ni. So far ada 7 posting huhuhu...

    InSyaAllah sat lagi jumpalah tu penyelesaiannya #cakapkatdirijugakni

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();