Skip to main content

DASHING DEO+PERFUME : 4 JENIS WANGIAN DASHING YANG WAJIB ADA BAGI SETIAP LELAKI

Hi Semua..

Teringat masa kali pertama jumpa suami bau dia sedap sangat.Hahah.. Eh!walaupun orang perempuan ni tak kisah lelaki tu cemana asalkan sayang dia, tapi bau badan tu pun penting juga tau untuk memikat hati perempuan. Jangan buat main tau benda ni. Kalau bau masam , sah2 kena reject awal. Hahah..


DASHING DEO+PERFUME : 4 JENIS  WANGIAN DASHING YANG WAJIB ADA BAGI SETIAP LELAKI

Kalau  bau lelaki yang sedap tu cemana ye? Bau bunga2 macam perempuan ke?? Tak sama.. Susah nak terangkan bau sedap tu cemana. Tapi kalau korang terbau haruman produk Dashing, macam tu la sebenarnya bau lelaki yang harum dan sedap baunya.

Kebanyakan lelaki bila dah pakai deodoran, diaorang dah tak suka pakai perfume lagi-lagi pada lelaki yang sentiasa sibuk dan nak cepat. Disebab kan itu lah Dashing keluarkan Deo + perfume khas untuk mereka yang sukakan haruman yang boleh dipakai sekali saja. Ringkas,mudah dan cepat.! Tak payah dah nak pakai deodoran, lepas tu nak guna perfume pulak. 2 dalam 1 ianya lebih mudah.





Produk Dashing Deo + Perfume ni menggabungkan minyak wangi dan juga deodaran dalam satu botol. Kalau nak packing barang untuk travel ke, nak balik kampung ke, dah tak payah bawak banyak-banyak botol. Cukup ada DEO + PERFUME saja.



Kalau kita pilih perfume mesti nak yang baunya tahan lama..Kan?? Ini lah yang best nya tentang DASHING DEO + PERFUME ni kerana boleh tahan selama 5 bulan tau. Satu botol Deo Perfume boleh menyembur sehingga 880 semburan.

DASHING DEO + PERFUME juga ada agen anti bau dan anti bakteria yang boleh beri perlindungan selama 24 jam terhadap bau badan. Elok sangat la bagi lelaki yang kerja nya kuat keluarkan peluh, tengah panas. Kadang-kadang diaorang bukan nya duduk dalam tempat kerja je. Kena juga keluar ke sana sini. Memang perlukan sangat DASHING DEO + PERFUME ni.

 4 JENIS  WANGIAN DASHING YANG WAJIB ADA BAGI SETIAP LELAKI

Dashing Deo+ Perfume ni ada 4 variasi yang korang boleh pilih mengikut citarasa korang.



HATTRICK
Ianya adalah haruman unik epal dan buah sitrus, Ada bau bunga-bunga sikit dan calitan amber. Sesuai la untuk student atau orang muda .. Boleh juga untuk mereka yang berusia tapi nak kan aura muda dan segar..   Bau ni melambangkan diri korang yang penuh semangat dan ada tinggi keyakinan.



ULTIMATE KICK
Bau yang menyerlahkan personaliti lelaki moden.  Ada bau lemon dengan gabungan buah pelaga dan diadun dengan nota asas dari vanila dan musky. Sangat sesuai kalau nak pakai untuk jumpa client, nak jumpa orang-orang penting atau kemajlis-majlis formal. Bau haruman ni sangat sesuai dengan cuaca kat negara kita tau. Kena cuba la baru tau kenapa haruman ni dikatakan sebagai haruman musim panas. :)
\

:


SPEED
Ini bau haruman yang paling saya suka. Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah -buahan dan ada sikit nota musky. Bau yang paling sedap untuk hidung saya. Hahah. Bau ni melambangkan lelaki yang sentiasa bersedia dan bertenaga untuk menghadapi cabaran.

Hitman:

Khas untuk lelaki aktif dan sporty. Lelaki aktif ni biasanya mereka sentiasa bergerak kemana saja. Kalau korang jenis lelaki yang sentiasa aktif korang mesti akan suka dengan haruman bau sitrus dan gabungan ice cucumber. Ditambah pulak dengan nota sichuan pepper dan Lavender bersama dengan Patchouli dan Gaiac Wood. Bau ni memberi keyakinan pada setiap lelaki.




HARGA DASHING DEO+PERFUME

DASHING DEO + PERFUME ni dah ada dipasaran dan korang boleh dapatkan dengan harga rm12.20 sebotol dalam saiz 120ml. Ada kat semua pasaraya dan kedai online. Untuk maklumat lanjut boleh la ke facebook Dashing dan instagram mereka.

Facebook Dashing 

Instagram Dashing

Comments

  1. This gives me a really good idea for birthday gift

    ReplyDelete
  2. Murah sangat harga dia tu. Dah lah 2in1 function. Bau jangan cakap lah sebab dashing tak pernah tak wangi kan. Packaging pula semua attractive.

    ReplyDelete
  3. Dr dulu mmg suka bau dashing ni..tok laki kemain suka dpt set dashing ni barulah kacak dan bergaya hensemnyaaa

    ReplyDelete
  4. dahla jimat sebab dua dalam satu..bau pulak wangi..suka sangat laki kita..kita bau pun sedap je

    ReplyDelete
  5. Dashing sentiasa ada produk baharu. Yang ni lagi best 2 in 1 mudah nak bawa

    ReplyDelete
  6. Wah dah ade produk barulah.. Gabungan deo & perfume lagi.. Husband kita mmg pengguna setia dashing

    ReplyDelete
  7. Sedapkan bau dia. Zira nak buat tunanglah... Ni pun plan last minit. Jimat sikit dah ada Dashing ni

    ReplyDelete
  8. Sekali cuba terus berkenan baunya. Terbaik la

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …