Monday, 17 June 2019

BACA ARTIKEL DAN DAPAT REWARD DENGAN CASHZINE - PELUANG JANA INCOME DENGAN MUDAH

Hi Semua..

Saya nak share satu applikasi buat duit yang sangat bagus untuk korang yang memang nak kumpul duit sikit-sikit. Applikasi Cashzine ni adalah aplikasi yang menyediakan artikel-artikel untuk bacaan umum.




Korang yang suka membaca tu, di samping boleh tambah pengetahuan bab isu semasa boleh la jadikan ianya sebagai duit poket. Lepas la untuk beli jajan. Heheh..






Lagi banyak korang baca lagi banyak la duit yang masuk. Selain tu korang boleh share artikel tu dan dapat lebih lagi coin untuk korang tebus ke wang tunai.

Untuk 1000 coin korang boleh tebus rm1. 1000 coin ni mudah je korang nak dapat. Cuma baca artikel dan share saja.



Pada korang yang nak join boleh klik sini dan masuk kan invitation code: 1499424 untuk dapatkan 800 coins secara percuma. Senang2 je dah dapat 800 coins. pergi kat bahagian "Me" dan pilih "Enter Invition Code"  ..Paham ye?





Bagi yang nak download apps ni , apa yang korang perlu buat ialah download apps Cashzine lat sini . Klik. http://lzzhuocai.com/?1499424

Kemudian daftar la untuk buat akaun korang. Masuk kan email dan pasword.

Kemudian buka email yang dia hantar untuk pengesahan akaun.






kemudian korang dah boleh login dan baca artikel kemudian share kalau mahu duit lebih. Coins akan diupdate terus ke akaun cashzine korang.

Mudah je..kan.. Jom try dan jangan liupa masuk kan invitation code untuk dapat coins percuma.

Bye..

3 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();