Skip to main content

HOW TO ATTRACT MILLENNIALS ON PROPERTY



Millennials are those who born between the year of early 1980s and mid-1990s. Younger millennials have recently entered the working world. Millennials are a tough crowd to serve when it comes to the property market. According to a current research, 63% of those born during the 1980s and 1990s are still living with their parents; out of those who have  moved out, over 60% are simply renting instead of purchasing a home of their own. The most important feature of a home they are looking for are the one that ease them by having public transportation nearby such as Boon Keng MRT which is convenient to office goers. Millennials now comprise roughly a quarter of the total workforce in the Asia Pacific region, and they are quickly forming a strong source of spending power. Millennials’ purchasing power will soon go beyond every other generation, so what are the key factors that influence their purchasing decisions and how to attract them on property?

1. Location

The location has at all times been important in the real estate industry, and for most millennials, the ideal location for a home is close to a town area where they may have easy access to services and amenities such as shopping, clinics, hospitals, public transportation, and movie theatres. Office goers may not want to travel long distances for work or for leisure. However, millennials with children may prefer someplace more open and residential.

2. Tech savvy
Millennials look for a place to buy or rent with just a few clicks, and similarly, you should advertise your property with just a few clicks. Upload one or two pictures, and you are open for business. Tech-savvy here also means that millennials breathe, eat, and sleep with the internet. 







3. Branding priority

Research has shown that millennials are definitely brand-conscious, but they only care about certain kinds of brands that help them characterize who they are. Millennial consumers were asked if they market themselves on social media and consider themselves to be a brand. A quarter of them said yes. Therefore, millennials are very attentive of their social status. Therefore, brands that can help them with their status will do well. In other words, investors who purchase properties at strategic locations with equally good brand names or signature addresses will gain a competitive advantage when it comes to attracting millennials.

4. Carefree

Most millennials nowadays tend to work for long hours and are extremely money conscious, which is the reason they prefer homes that require little maintenance and little care. Having low maintenance features and fittings such as floors made of faux wood and granite countertops in the kitchen are looked upon as positives by millennials. Today’s millennials do not want to spend their leisure time doing household chores. On the other hand, they would go on a nature hike. This carefree mentality has birthed many popular on-demand services, ranging from car-share initiatives to food delivery subscriptions. Millennials simply prefer to maintain a daily life with as little stress as possible. They hate wasting their limited time.

5. Eco friendly home

We live in an age of technology where almost everyone has a mobile device and going wireless has become the norm. Today’s buyers want their homes to be technologically fitted, with wifi capabilities and a fast internet connection. But that is not all, millennials are also adopting a more sustainable and healthy lifestyle and will hence be looking for homes with energy efficient systems, good waste management and use of recyclable materials to reduce their carbon footprint. Eco-friendly homes can help you save time and money as the materials used are easily accessible. Many builders are able to buy the materials locally, which can save time and reduce the carbon footprint by minimising the distance they need to be shipped. Property development with a green footprint will certainly be a popular draw with this group of people.


Millennials’ purchasing power will soon beat every other generation, yet the key factors that influence their purchasing decisions are sometimes a mystery to marketers and service providers. Homeowners who are looking for tenants are also considered as service providers and marketers. Therefore, it pays to know the key factors and more, importantly, act upon them.




Comments

  1. lokasi memang memainkan peranan yang penting kan. lokasi strategik, memang dapat permintaan yanh tinggi.

    ReplyDelete
  2. el pun kalau nak beli property wajib tengok location dia..mesti location yg high demand semua ada..

    ReplyDelete
  3. Btul.. Mesti tgk lokasi yg utama.. Kalau blh yg dekat dgn kemudahan awam kan

    ReplyDelete
  4. lokasi tu penting.. kene tgk kemudahan yg ada...

    ReplyDelete
  5. Kalau nak pilih tempat.. Memg kene tengok sekeliling. Banyak kemudahan, eco friendly.. Lokasi kene strategik.. Good info

    ReplyDelete
  6. Semua Ke lima-lima faktor ni perlu kita teliti dahulu sebelum memilih property yang ada.

    ReplyDelete
  7. Agreed. Kelima lima faktor ni boleh influence millenial beli property sebab nak beli property untuk jangka masa panjang kan

    ReplyDelete
  8. Wah bagus tips tips ni semua, kena jimat and beli rumah sendiri ni

    ReplyDelete
  9. Bagus tips ni. Bukan senang nak pilih rumah yang sesuai..

    ReplyDelete
  10. Sesuai tempat banyak kemudahan, bagus tip ni

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …