Thursday, 18 April 2019

LIRIK LAGU KILL THIS LOVE- BLACKPINK

Hi Semua...

Macam sedap pulak telinga ni dengar lagu Kill This Love - Blackpink.

Wah!!dah jadi peminat Kpop ke??




Hahah... Tak le. Cuma sedap pulak dengar lagu ni,Mungkin sebab lagu ni tak la serabut sangat bunyi nya macam lagu kpop lain.

Dah la kita tak paham apa diaorang nyanyi lepas tu bunyi serabut sangat. Tu yang rasa tak menarik lagu-lagu kpop ni. Lebih suka layan ballad song diaorang je.






Tapi lagu Blackpink ni telinga boleh terima la.Tu pun sebab ternampak video nya ramai yang retweet . Saya pun dengar la. Nak tau juga apa yang buat sampai video nya tu di view sampai beratus ribu.

Lepas tu try cari kat Youtube. Terkejut tengok dah ada 211,455,646  view. Video di terbitkan pada 4 April lepas.

Pengsan!!

Setakat ni ahli dalam Blackpink ni yang saya kenal cuma Lisa Blackpink sorang je. Tu pun sebab kes dia di hina sebab bukan warganegara Korea.



Rasis juga warga Korea ni rupanya. Ingatkan macam orang Malaysia yang baik2..Jeng!!

Tengok di twitter YG Entertainment pun banyak video-video Blackpink yang dikongsi.  Eh!!macam la  itu je artis bawah naungan diaorang..Hahah..

Nah saya share kat sini video dan lirik lagu Kill This Love- Blackpink





heonsa gat-eun Hi kkeut-en agma gat-eun Bye
maebeon michildeushan High dwien baet-eoya
haneun Price
igeon dab-i eobsneun Test
maebeon sogdeolado Yes
ttaghan gamjeong-ui noye
eol-eo jug-eul salanghae

Here I come kick in the door
gajang doghan geollo jwo
ppeonhadi ppeonhan geu love
deo naenwabwa give me some more
al-aseo maedallyeo byeolang kkeut-e
hanmadimyeon tto like hebeolle hae
geu ttatteushan tteollim-i saeppalgan seollem-i
machi heaven gatgessjiman
You might not get it in

Look at me Look at you
nuga deo apeulkka
You smart nuga You are
du nun-e pinunmul heuleuge doendamyeon
So sorry nuga You are
na eotteoghae nayaghan nal gyeondil su eobs-eo
aesseo du nun-eul galin chae
salang-ui sumtong-eul kkeunh-eoyagess-eo






Let's kill this love!
Yeah, yeah, yeah
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum
Let's kill this love!
Yeah, yeah, yeah
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum

Feelin’ like a sinner
Its so fire with him I go boo hoo
He said you look crazy
Thank you baby
I owe it all to you
Got me all messed up
His love is my favorite
But you plus me
Sadly can be dangerous

Lucky me, lucky you
gyeolgug-en geojismal we lie
So what so what
man-yag-e naega neol jiuge
doendamyeon So sorry
I’m not sorry
na eotteoghae nayaghan nal gyeondil su eobs-eo
aesseo nunmul-eul gamchun chae
salang-ui sumtong-eul kkeunh-eoyagess-eo

Let's kill this love!
Yeah, yeah, yeah
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum
Let's kill this love!
Yeah, yeah, yeah
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum

We all commit to love
That makes you cry
We’re all making love
That kills you inside

We must kill this love
Yeah, it's sad but true
Gotta kill this love
Before it kills you too
Kill this love
Yeah, it's sad but true
Gotta kill this love
Let's kill this love!

Sumber lirik lagu: Tribunnews.com
____________________


1 comment:

  1. pernah jgk dgr lagu ni, sbb kata sampai berjuta2 org tgk dlm masa beberapa hari kn...
    cuma kalau kira rancak lagu tu, lbh layan lagu duddudu atau bts yg tajuk idol tu....

    yelah kenal lisa tuh pun sbb kata ramai peminat tak suka dia, sbb dia bkn org korea kn... klu tgk sekali imbas mcm org korea je kan, mmg boleh tahan rasis peminat korea nih, pastu klu minat tu obses sgt2

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();