Skip to main content

PANDUAN BERNIAGA DI SHOPEE YANG DAH BUAT RAMAI PENIAGA UNTUNG BESAR

Hi semua..



Zaman sekarang dah ramai yang lebih memilih untuk membeli melalui online terutamanya di Shopee. Dulu saya sendiri agak was-was kalau nak beli barang melalui online. Susah kita nak percaya pada peniaga online ni memandangkan dulu kita tak banyak sumber untuk tahu sama ada peniaga tersebut adalah scameer ataupun peniaga yang benar-benar boleh dipercayai.






Kebanyakan website beli belah pada ketika itu juga tak de cara dan jaminan untuk mengesan scammer. Tapi sekarang dah lain. Website seperti Shopee, Lazada, Zalora dan banyak lagi akan memastikan peniaga yang menyertai mereka mempunyai rekod yang bersih dan boleh dipercayai.

Sebab itu semakin ramai yang memilih untuk membeli belah melalui Online. Salah satu website yang menjadi pilihan ramai sudah tentu lah Shopee. Jadi apa kata korang mula mengembangkan perniagaan korang dengan menyertai Shopee.



Telah ramai yang berjaya mengaut keungtungan dengan menjual barangan mereka di Shopee.Bayangkan dalam masa sebulan je Shopee dikunjungi oleh hampir 21 juta pelawat.

Apa yang menariknya ialah dengan berniaga di Shopee korang tak payah lagi mengadap phone menanti pembeli. Segalanya diuruskan oleh Shopee yang akan menghantar pesanan kepada anda setiap kali pelanggan membuat bayaran.

Mudah..,kan??

Jadi apa kata mulakan sekarang.Jangan tunggu-tunggu lagi.Cepat dapatkan Ebook Bisnes Shopee yang mengandungi berbagai panduan tips dan trick untuk menjana keuntungan melalui Shopee.



Dalam Ebook ini juga disertakan cara mempromosikan produk secara percuma , dan strategi berniaga tanpa modal di Shopee.Klik sini untuk menempah ------------> Ebook Bisnes Shopee anda..









Comments

  1. MENGUNTUNGKAN BISNIS DGN SHOPPE ELOKLH CUBA

    ReplyDelete
  2. wow yg mana dh ada basic business sesuai sgt

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …