Wednesday, 27 February 2019

MESEJ NAKAL SYAZWAN ZULKIFLY DENGAN PEMINAT TERSEBAR

Ada lagi tea yang nak ditumpahkan hari ni.. Hahah. Nampaknya semua geng-geng bawang dah mula menyerang IG pelakon Syazwan Zulkifly apabila mesej peribadinya dengan seorang peminat tersebar di InstagramRamai yang nampaknya kecewa selepas membaca mesej nakal tersebut dan tidak menyangka mesej tersebut datang nya dari pelakon yang sangat dikagumi ramai.


Dalam satu post di instagram mendedahkan Pelakon tersebut bertanyakan soalan yang kurang sopan kepada peminat wanitanya.
Mesej tersebut dianggap sebagai gurauan yang melampau dan tidak sepatutnya di lakukan oleh mereka yang bergelar selebriti.Syazwan Zulkifly sebelum ini terlibat dalam kes melibatkan bekas teman wanitanya. Namanya terus tenggelam hampir setahun. Namun kemunculan nya di dalam drama bersiri Pujaan Hati Kanda mengangkat namanya kembali dan  mula mendapat perhatian peminat.


Semoga Syazwan dapat tampil dan menjernihkan keadaan memandangkan dia sangat berbakat dan lakonan nya sentiasa mendapat pujian. Peminatnya juga terdiri dari golongan wanita. Dan ini tentu menjejaskan imej nya.


2 comments:

  1. ok lagi tu..

    ada yang lebih nakal sebenarnya..

    apa-apapun adalah lumrah dalam dunia sekarang ni..

    semua perkara perlu dihebahkan

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();