Tuesday, 8 January 2019

PEMINAT RINDU KEMUNCULAN SEMULA NEWBOYZ. TOMOK RANCANG KONSERT SHOWCASE


Satu berita gembira untuk peminat-pemniat setia kumpulan Newboyz yang sangat popular pada awal tahun 2000. Tomok bersama Newboyz merancang untuk mengadakan konsert Showcase khas untuk peminat-peminat setia mereka.






Dalam satu kenyataan nya di Instagram, Tomok mengakui yang dia juga sangat rindu untuk mengadakan persembahan bersama ahli kumpulan nya yang lain.

Dia juga meminta pandangan peminat sama ada peminat inginkan lagu baru atau kekal dengan lagu-lagu lama mereka yang cukup berhantu satu masa dulu.


Tomok turut mencari penaja yang berminat untuk sama-sama menjayakan konsert tersebut.

Saya percaya rami peminat-peminat newboys yang teruja menanti konsert ini. Dulu kebanyakan yang mengikuti kumpulan newboyz ni adalah golongan gadis-gadis.

Beredarnya perubahan masa, lagu-lagu newboyz dianggap lagu yang memberi memori dalam setiap orang.




Sewaktu kumpulan ini popular dulu saya berusia 20 an dan banyak perkara yang berlaku dalam tempoh tu. Bila dengar lagu-lagu newboyz teringat balik zaman sewaktu  saya bekerja, menganggur, terdesak cari rumah sewa, putus cinta dan macam-macam lagi.hahah

3 comments:

  1. minat gila newboyz zaman remaja dulu kala... sekarang kalau dengar lagu pun...dengar je... dah tak cari dah poster poster artis semua tu

    ReplyDelete
  2. Idola dulu2 is back!! kegilaan dengar lagu secara mungkin berulang. Pernah tengok concert kat fun fair je dulu. Masa tu diorang muda g. Hehehe

    ReplyDelete
  3. hihi masa New Boyz keluar.. cheq baru drjah 5 ngeh2.. dengar balik la lagu New Boyz laaa hehe..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();