Monday, 28 January 2019

GAMBAR EMMA MAEMBONG DAN SYED ABDULLAH TERSEBAR - SYED ABDULLAH, EMMA BUAT PERMOHONAN MAAF

Gambar demi gambar milik Syed Abdullah dan Emma Maembong mula tersebar dan menjadi buah mulut netizen memandangkan imej baik Emma Maembong selama ini yang membuatkan peminat amat menyayangi pelakon cantik ini.



Selepas permohonan maaf yang dibuat oleh Emma petang tadi kini giliran Syed Abdullah pula membuat permohonan maaf kerana menjadikan keadaan sedikit huru hara. Mungkin dia juga berasa bersalah kepada Emma dan keluarganya sendiri memandangkan kedudukan adiknya Syed Saddiq yang memegang jawatan menteri.





Syed Abdullah juga di dalam IG story nya sebelum ini mendedahklan mungkin akaun nya di godam pihak tertentu sehingga menyebabkan gambar-gambar peribadi miliknya di curi dan disebarkan oleh pihak yang jelas untuk memalukan nya.




SyedAbdullah1998: Apology is not about saying I’m sorry, but its about the meaning you put behind the apology and admitting that you are the wrong part”

Today, has been a tough day for me & my family. The challenges i face today, is but a fraction of accusations i have continuously faced and probably will continue facing being in the position i am in. To those who truly know me, thank you for standing by my side, sending me constant messages and reminding me to be strong. 
To my fellow Malaysians, 
I thank you for your advice, I thank you for your moral support. I shall acknowledge your criticism positively and promise to improve myself as a person. I am not perfect, i am but a human and i tend to make mistakes. “Syed mintak maaf ya Rakan-Rakan. Biarlah kesalahan syed dijadikan teladan bagi anak muda, supaya mengelakkan perkara seperti berikut berlaku pada diri masing-masing”

I am so Sorry. For the mess i have caused & to those who have been affected. Ini semua salah Syed & kecuaian Syed seorang. Jangan lah hubung kait kesilapan Syed dengan keluarga Syed & rakan2 Syed. Let me face the wrath of my mistakes. Let me take the beating. Let me face the punishment. 
To those spreading rumors i say this: 
I am stronger & will learn from my mistakes, the bonding between my family my brothers,sister & true friends remain untouched and undamaged despite accusations. 
Yours truly,
Syed Abdullah


Syed Abdullah mengakui apa yang terjadi adalah amat sukar untuk dihadapi namun dia harus berdepan dengan segalanya. Dia juga mengucapkan terima kasih kepada kawan-kawan dan keluarganya yang menyokongnya dan memberi kata-kata semangat padanya.

Syed Abdullah berjanji akan memperbaiki dirinya dan mengakui dia tidak sempurna.







Emmamaembong: Salam semua. Sy nk mintak maaf atas salah sy lalai. Mmg salah sy. Bukan salah kawan ,keluarga atau sapa2 jgn salah kan diorg sbb sy sendiri yg lalai. Maaf kan sy. Thank you kepada yg nasihat sy, dan yg marah yg kecewa atau sedih semua sy mintak maaf ya. Im sorry. Walaupon ramai ckp pergi mintak maaf dekat allah sy buat, dekat manusia pon still sy kene mintak maaf jgk kan.tak sempat sy nk reply comment satu2 byk sgt. But Thank you yg masih support dan yg positive. Love you guys so much. Im sorry again. Maaf kan sy πŸ₯ΊπŸ™❤️🌹 #emmamaembong#emanizers @emanizers

 Petang tadi Emma dalam satu post nya di instagram telah membuat permohonan maaf kepada peminat dan meminta agar netizen tidak menyalahkan kawan-kawan dan keluarganya.

Semoga apa yang berlaku menjadi pengajaran kepada mereka dan juga orang lain. Manusia layak diberi peluang selagi masih hidup. Pintu untuk berubah dan bertaubat sentiasa ada.



1 comment:

  1. godam apanya. bukan ke setiap gmbr yg kita ambil (guna hp) mmg akan msk trs ke 1 folder khas? x igt namanya. kalu pakai android n ada google akaun dia akan trs ke google image. n kalu google image tu public, sesiapa je boleh tgk even kita x share pun kt mana2 soc med. kalu gn iphone x tau plak tp sama je kesnya...

    ms buat x fikir pnjg hmmmm

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();