Monday, 24 December 2018

BELI YAKULT DAPAT KALENDER BERMAGNET PERCUMA



Hari Yakult Lady datang hantar Yakult macam biasa,  Setiap hari isnin dia akan datang hantar Yakult ke rumah. Saya memang ambil perkhidmtan Yakult Lady ni sejak beberapa tahun lalu.Saya pun dah tak  ingat.

Setiap kali ada perayaan mesti Yakult tak lupa menghargai setiap pengguna setia nya. Tu yang best tu. Kalau hari raya atau Tahun baru Cina , Yakult akan bagi angpau atau sampul duit raya yang comel-comel.





Kalau tahun baru, Yakult akan bagi kalender . Hari ni dapat kalender 2019.

Istimewanya kalendar dari yaklut ni ialah dia ada magnet. So kita boleh la letak kat cermin, kat peti sejuk atau pun white board.


Design kalender ni sama je macam kalender lain. Tapi kecil dan mudah nak letak kat mana sebab saiz dia tu yang tak makan banyak ruang.


Bila dah habis guna kalender ni korang boleh guna magnet tu untuk buat benda lain. Tampal gambar comel2 kat magnet tu dan boleh jadikan Fridge magnet.







Kalau potong kecil2 magnet tu boleh dapat 9-10 fm tau..hahah..Tapi kena kreatif la.

Kalau sendu je macam saya ni memang tak jadi la FM nya..hahahah.


Setiap tahun memang saya dapat kalender ni. harap-harap tahun depan pun dapat lagi.. Kalendar ni saya selalu letak di white board kat meja saya. Mudah nak tengok tarikh dan tanda deadline. heheh..Tak la lupa.


Kalau korang nak da[at kalender setiap tahun boleh la guna perkhidmatan Yakult Lady. 

3 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();