Skip to main content

DAPATKAN CASHBACK DIMANA SAHAJA DENGAN SHOPBACK CASHBACK BUDDY

Hai..

Finally jumpa dah Wacom Tablet yang anak saya nak sangat ni. Beli di Lazada je. Tapi Yang best nya pembelian kali ni dapat cashback pula. Rahsia nya ialah membeli melalui ShopBack. Dapat cashback  4 % hingga lebih 10 %  kalau beli melalui ShopBack ni. Tambahan pulak sekarang ni  dah ada ShopBack Cashback Buddy yang lebih memudah kan kita kalau nak beli melalui ShopBack.



Ni lah dia Wacom yang saya order di lazada. Harganya RM229. Belum sampai lagi. Siap dapat cashbak sebanyak 11% .






Kalau dulu kita kena ke laman web ShopBack dulu dan kemudian baru ke portal beli belah yang kita nak. Kemudian pilih jenama barang atau mana-mana laman web yang kita nak beli barang. Buat bayaran dan anda akan dapat cashbank selepas 48 jam.

Tapi sekarang lagi mudah sejak saya guna ShopBack Cashback Buddy. Anda perlu dapatkan extension Browser ShopBack yang mempunyai fungsi lebih efektif untuk anda manfaatkan di setiap pembelian di mana-mana laman web.


SHOPBACK CASHBACK BUDDY

ShopBack Browser Extension ialah  penyemak imbas semua-dalam-satu yang membolehkan anda mengaktifkan cashback anda secara terus dari lebih 500 kedai online. Ianya juga akan terus menghubungkan anda dengan beribu-ribu kupon dan tawaran terbaik dalam satu klik sahaja.

Kadang-kadang malas nak guna vocher atau coupun sebab banyak sangat proses nya.Nak klik itu ini.. Tapi lepas saya pasang ShopBack extension ni urusan  beli belah jadi mudah sangat . Tak payah nak buka banyak-banyak website.

Malah Cashback Buddy membolehkan anda menemui kedai online baru dan sedia ada yang boleh  membantu anda menikmati penjimatan pada setiap pembelian anda

Selalunya bila kita membeli melalui online ni , nak cepat sangat sampai terlupa nak gunakan Shopback dan kupon voucher. Tapi dengan adanya Cashback Buddy  anda tak kan ada lagi masalah terlupa nak menggunakan Shopback apabila membeli belah dalam talian.

Anda boleh terus saja buka portal laman web yang anda nak membeli belah. Contohnya seperti Lazada, Air Asia, Lenovo, 11Street dan banyak lagi.



Caranya mudah saja. Anda cuma perlu Download Cashback Buddy  dan selepas siap download, ShopBack anda akan terletak  di sebelah kanan bahagian atas pelayar.

Setiap kali anda berada di laman web beli belah yang menawarkan Cashback melalui ShopBack, Logo S tersebut akan berkelip menandakan anda boleh menggunakan Shopback di portal beli belah tersebut.

Contohnya seperti gambar di bawah ni..

Anda nak beli sehelai baju atau jeans yang memang anda suka. Kemudian anda masuk ke laman web Zalora.com.my

Kemudian logo S di penjuru kanan akan berkelip dan akan keluar popup menunjuk kan berapa jumlah cashback yang akan anda terima nanti.


Anda klik pada "activate Up To 4% cashback "


Kemudian cashback 4.0% akan direkodkan dan disahkan selepas anda membuat pembelian.

Dah selesai..

Cashback akan masuk ke dalam akaun ShopBack anda selepas 48 jam.. Selepas 48 jam akan keluar pula status pada akaun anda yang mengatakan cashback anda sudah boleh di claim.. Anda boleh check akaun ShopBack anda dengan klik pada menu Cashback Details .

Kemudian boleh tukar cashback tersebut dengan wang tunai yang akan dimasuk kan terus ke akaun bank anda.

Memang cukup mudah dan tak melalui banyak proses.






Sebab tu saya pilih membeli belah melalui ShopBack. Lebih menguntungkan. Zaman kena jimat cermat ni memang berguna sangat cashback melalui ShopBack. Sangat rugi kalau korang tak menggunakan Shopback Cashback Buddy ni.

Anda boleh tonton video di bawah yang menerangkan lebih lanjut tentang ShopBack Cashback Buddy.




Tak lama je lagi 11.11 ada banyak sale ..kan?? So cepat-cepat download sekarang

Bye.

Comments

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…