Wednesday, 3 October 2018

KHIDMAT BIRTHDAY JINGLE BERBAYAR DARI GADIS INI LEBIH BERBALOI DARI UCAPAN BERBAYAR JANNA NICK

Assalamualaikum..Baru-baru ni kecoh bila Pelakon Janna Nick dikatakan mengenakan bayaran bagi khidmat ucapan harijadi . Janna Nick dikatakan mengenakan bayaran sebanyak rm50 untuk 1 ucapan di IG Story miliknya.

Apa yang dilakukan Janna bukan sahaja mengundang kritikan netizen malah beberapa artis turut menyifatkan apa yang dilakukan Janna Nick sesuatu yang amat memalukan.

Walaupun ada yang merasakan harga tersebut terlalu mahal namun khdmat ucapan berbayar tersebut tetap mendapat sambutan peminat-peminat Janna Nick.

Macam tu la artis..Segenap ruang boleh buat duit. lagi-lagi kalau ada peminat setia.Terus peminat bagi sokongan.Ramai yang percaya mereka yang menggunakan khidmat ucapan berbayar dari Janna Nick ni terdiri dari ahli-ahli kelab peminatnya sendiri.

Cakap pasal khdmat ucapan berbayar ni , saya rasa ada lah lebih berbaloi kalau korang gunakan khidmat ucapan berbayar dari seorang gadis di twitter ni. Mungkin mengambil inspirasi dari services yang Janna Nick buat, beliau menawarkan khidmat ucapan istimew menggunakan jingle.

Ianya lebih menarik kerana dah ramai yang menggunakan khidmat Birthday Jingle dari @Takaharasuiko ni. Bukan sahaja disertakan dengan ucapan yang disediakan sendiri oleh kita tapi ucapan tersebut digunakan dalam jingle tersebut.

Setakat ni services birhday Jingle dari dia memang mendapat sambutan .Tak tahu la dia akan buka services ni sampai bila tapi korang kena cepat2 la ye. Sebab katanya dah bersusun yang nak guna khidmat dia ni.

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();