Wednesday, 25 July 2018

TEMPAH PERSONALIZED GIFT CANTIK DAN MURAH DI PRINTCIOUS -

Hye Semua...

TEMPAH PERSONALIZED GIFT CANTIK DAN MURAH  DI PRINTCIOUS Baru-baru ni Maisara ada bagitau yang dia nak tote bag ada gambar dia. Kat sekolah ada kawan yang pakai totebag dengan gambar sendiri tu yang dia pun berkenan jugak. Budak-budak sekarang kuat betul termakan pengaruh sekeliling..kan?? Lagi-lagi kalau benda tu tengah viral , diaorang pun tak nak terlepas.

Bab nak tote bag dengan gambar sendiri ni saya memang tak de masalah nak buat sebab benda-benda yang custom gift ni cuma kat Printcious je yang paling cepat, dipercayai dan hasil kerja nya berkualiti.

Memandang kan baru-baru ni keputusan peperiksaan dia memuaskan hati saya jadi saya rasa ok jugak kalau saya berikan tote bag sebagai hadiah. lagipun bukan mahal harga custom tote bag tu.

Saya pun terus je buka website Princitous dan terus custom made tote bag yang dia nak. Saya memang suka memilih printcious sebab mudah nak gunakan tools yang disediakan.Senang nak faham.


 Bagi yang tak tahu cara nya , entry kali ni saya kongsikan cara nak sedign  menggunakan printcious dan juga barang-barang yang kita  boleh custom kat website printcious ni.


1- Step pertama korang kena ke website Printicious.com.my.

Kemudian Log In ke akaun yang korang dah daftarkan.

Kalau belum daftar sila daftar segera sebab biasanya bila daftar ada dapat diskaun tau..

2- pergi ke tab menu  dibahagian SHOP dan pilih bags .

Kat sini ada 4 jenis bag yang diberi.so kita pilih tote bags..


3- klik pada gambar tote bags . dan pilih pada CREATE YOUR OWN memandangkan kita nak letak gambar sendiri.

4- kemudian kita dah boleh mula design tote bag kita.Guna tool di bahagian kiri atas untuk masuk kan gambar dan text.

Pilih font side atau back side untuk letak kan gambar yang kita dah pilih tu.


dah siap dan kemudian klik pada DONE.

Lepas tu boleh buat payment dan tunggu je la tote bag tu akan sampai..Tak lama pun..Sepanjang pengalaman menempah dengan Printcious ni tak pernah lagi barang sampai lebih dari seminggu..So kita tunggu la nanti dah sampai saya tayang la kat blog ni...

Kalau korang nak custom gift yang lain pun sama je step macam kat atas ni.. Untuk pembayaran pulak korang boleh gunakan maybank2u atau bank transfer yang lain..

Setakat ni tak pernah saya ada masalah bab pembayaran ni,Kalau nak tau saya sendiri dah beberapa kali menempah beberapa barangan melalui Printcious .Kat bawah ni antaranya...






Ada beberapa barangan lain lagi pernah saya tempah.  Produk-produk yang dihasilkan Printcious memang berkualiti dan tahan lama.Macam bantal kat atas tu..Saya tempah  tahun 2016.Masih elok, tak pudar walau dah dibasuh berkali-kali , zip pun masih ok lagi.

Macam tu jugak dengan Mini Tees tu..Masih melekat kuat dan tak lusuh walaupun hari-hari berpanas dalam kereta ni..

Dibawah ni senarai kategori produk Printcious yang korang boleh tempah.Terserah nak design sendiri atau nak beli design yang dah sedia ada.Mana-mana pun ok dan cantik.Mesti puas hati sangat. Beruntungnya siapa yang dapat hadiah dengan barangan printcious ni.




Jika anda mencari button badge for university,lanyard atau magic mugs jangan lupa untuk menghubungi mereka. Mungkin anda ada sebarang acara harijadi atau perkahwinan?
photobooth rental adalah salah satu cara untuk menceriakan suasana.

5 comments:

  1. woaah menarik kan skrang semua boleh tempah sendiri =D

    ReplyDelete
  2. best ni klo buat..utk dri sdri punya..hehe

    ReplyDelete
  3. Kita pun suka create sesuatu dr printcious ni. Sebab mudah. Harga pun ok. Sevis pun cepat.

    ReplyDelete
  4. Printcious ni cantik2 barang dia.. Zaza ada tempah tshirt.. Serius cakap first time beli, kain tshirt dia mmg lembut dan sedap pakai

    ReplyDelete
  5. pernah buat gift dekat printcious ni..buat tshirt..bagus..berkualiti kain dia..design buat sendiri..tu yag best..hehee

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();