Skip to main content

LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAN KONTEST #LAZADABABYSPY DI INSTAGRAM LAZADA MALAYSIA

Hye Semua...



Lazada Big Bay Fair kembali lagi.Ni lah masa yang baik untuk semua ibu bapa mendapatkan barangan bayi dan kanak-kanak yang berjenama dengan harga lebih jimat.

Zaman sekarang ni kalau nak berjimat ada banyak cara . Gaya hidup sudah berubah dan keperluan bayi juga semakin meningkat.Sudah tentu kos dan perbelanjaan pun perlu lah di kawal dengan baik.

Anda tentu mahu anak-anak mendapat kelengkapan dan keperluan yang terbaik dan lengkap..Bukan??Kerana itu lah Lazada mengadakan Big Baby Fair untuk sekian kali nya seperti tahun-tahun yang sudah.

Di Lazada Big Baby Fair kita boleh jimat kan perbelanjaan sekaligus membeli kelengkapan dan keperluan bayi tanpa mengeluarkan kos yang lebih.

Potongan sehingga 80% ditawarkan untuk banyak barangan bayi dan kanak-kanak pada Big Baby Fair kali ni yang akan diadakan bermula 25 July hingga 29 july ini di Lazada.com.my.




Dari jenama terkenal hinggalah produk tempatan semuanya ada tersedia untuk dihantar ke rumah anda.Antara jenama terkenal yang terlibat dalam Baby fair kali ni ialah Poney, Lactokid, Mamy Poko, Huggies dan banyak lagi.

Anda juga boleh install aplikasi Lazada Malaysia dan boleh akses aplikasi ni di mana-mana saja anda berada dan bila-bila masa sahaja bagi memudahkan anda untuk mendapatkan banyak barangan bayi sempena Baby Fair kali ni.

Dengan adanya aplikasi Lazada malaysia anda tak kan terlepas Flash Sale yang berlansung untuk masa terhad. Semasa Flash Sale berlansung harga yang ditawarkan cukup-cukup murah .



Selain Flash Sale terdapat tawaran eksklusif yang  boleh anda nikmati seperti voucher , penghantaran percuma ,Hot Deals dibawah harga  RM49 dan juga Bundles  sepanjang tempoh Baby Fair.




Khas untuk anda yang ingin merebut berbagai hadiah hebat sempena Lazada Big Baby Fair ini , Lazada turut mengadakan contest #LazadaBabySpy dilaman Instagram.

Untuk menyertainya mudah sahaja..Syarat-syaratnya.:

1) Help your baby get dress up in Baby Spy theme.
2) Upload the picture on your profile (must be public profile).
3) Tell us what's the inspiration of the costume and how does your baby react to it?
4) Must include hashtag #LazadaBabySpy ..

TnC apply >> http://lzd.co/BBFPhotoContest



Kontest akan berlansung sehingga 26th July dan 3 pemenang bertuah akan diumumkan pada   28th July ..

Hadiah yang ditawarkan cukup menarik dan lumayan:

First Prize: RM1000 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.
Second Prize: RM600 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.
Third Prize: RM300 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.

Jangan lupa save the date ; 25- 29 July 2018 untuk membeli belah sempena Lazada Big Baby Fair dan Rebut peluang menang hadiah dengan menyertai #LazadaBabySpy di instagram Lazada Malaysia.


sekian

Comments

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …