Wednesday, 25 July 2018

LAZADA BIG BABY FAIR 2018 DAN KONTEST #LAZADABABYSPY DI INSTAGRAM LAZADA MALAYSIA

Hye Semua...



Lazada Big Bay Fair kembali lagi.Ni lah masa yang baik untuk semua ibu bapa mendapatkan barangan bayi dan kanak-kanak yang berjenama dengan harga lebih jimat.

Zaman sekarang ni kalau nak berjimat ada banyak cara . Gaya hidup sudah berubah dan keperluan bayi juga semakin meningkat.Sudah tentu kos dan perbelanjaan pun perlu lah di kawal dengan baik.

Anda tentu mahu anak-anak mendapat kelengkapan dan keperluan yang terbaik dan lengkap..Bukan??Kerana itu lah Lazada mengadakan Big Baby Fair untuk sekian kali nya seperti tahun-tahun yang sudah.

Di Lazada Big Baby Fair kita boleh jimat kan perbelanjaan sekaligus membeli kelengkapan dan keperluan bayi tanpa mengeluarkan kos yang lebih.

Potongan sehingga 80% ditawarkan untuk banyak barangan bayi dan kanak-kanak pada Big Baby Fair kali ni yang akan diadakan bermula 25 July hingga 29 july ini di Lazada.com.my.




Dari jenama terkenal hinggalah produk tempatan semuanya ada tersedia untuk dihantar ke rumah anda.Antara jenama terkenal yang terlibat dalam Baby fair kali ni ialah Poney, Lactokid, Mamy Poko, Huggies dan banyak lagi.

Anda juga boleh install aplikasi Lazada Malaysia dan boleh akses aplikasi ni di mana-mana saja anda berada dan bila-bila masa sahaja bagi memudahkan anda untuk mendapatkan banyak barangan bayi sempena Baby Fair kali ni.

Dengan adanya aplikasi Lazada malaysia anda tak kan terlepas Flash Sale yang berlansung untuk masa terhad. Semasa Flash Sale berlansung harga yang ditawarkan cukup-cukup murah .



Selain Flash Sale terdapat tawaran eksklusif yang  boleh anda nikmati seperti voucher , penghantaran percuma ,Hot Deals dibawah harga  RM49 dan juga Bundles  sepanjang tempoh Baby Fair.




Khas untuk anda yang ingin merebut berbagai hadiah hebat sempena Lazada Big Baby Fair ini , Lazada turut mengadakan contest #LazadaBabySpy dilaman Instagram.

Untuk menyertainya mudah sahaja..Syarat-syaratnya.:

1) Help your baby get dress up in Baby Spy theme.
2) Upload the picture on your profile (must be public profile).
3) Tell us what's the inspiration of the costume and how does your baby react to it?
4) Must include hashtag #LazadaBabySpy ..

TnC apply >> http://lzd.co/BBFPhotoContest



Kontest akan berlansung sehingga 26th July dan 3 pemenang bertuah akan diumumkan pada   28th July ..

Hadiah yang ditawarkan cukup menarik dan lumayan:

First Prize: RM1000 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.
Second Prize: RM600 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.
Third Prize: RM300 Lazada vouchers for Mother & Baby Products.

Jangan lupa save the date ; 25- 29 July 2018 untuk membeli belah sempena Lazada Big Baby Fair dan Rebut peluang menang hadiah dengan menyertai #LazadaBabySpy di instagram Lazada Malaysia.


sekian

1 comment:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();