Skip to main content

TOKEY TUDUNG PECAH RAHSIA JANA 15K SEBULAN DENGAN MODAL KECIL



OKEY TUDUNG PECAH RAHSIA JANA 15K SEBULAN DENGAN MODAL KECIL Menjual tudung online adalah salah satu bisnes yang boleh memberikan pendapatan lumayan jika  betul cara dan peniaga bijak menggunakan peluang yang ada.

Masing-masing dari kita ada pilihan tudung yang kita minat. Dan bagi kebanyakan wanita sukakan pelbagai jenis tudung dan tidak menghad kan satu jenis tudung sahaja dalam koleksi simpanan mereka..Sebab itu lah ramai yang memilih untuk berniaga tudung. permintaan tu sentiasa ada..bukan?

Tapi bukan semua orang boleh menarik pelanggan dengan mudah . Ada teknik dan cara yang betul untuk menjalankan perniagaan menjual tudung  .

Macam yang dikongsikan oleh Puan Madihah Mustafha . Beliau bermula dengan menjual tudung pada tahun 2012 dengan berbekal kan rm600 sebagai modal. Rutin sebagai pelajar , Puan Madihah terpaksa membahagikan masa  untuk menjalankan perniagaan menjual tudung secara online supaya tidak mengganggu pelajaran nya.

Dan sekarang Puan Madihah boleh berbangga dengan hasil pencapaian nya menjalankan perniagaan nya yang dikenali sebagai Madihah Scarf.

Nak berjaya macam puan Madihah juga? Anda nak keluarkan jenama tudung sendiri tapi tak tahu dimana nak bermula?Anda ada perniagaan menjual tudung tapi jualan kurang memberansangkan? Stok melimpah-limpah tapi jualan tak kencang?




Anda wajib dapatkan Ebook Rahsia Bisnes Tudung dan panduan menghasilkan tudung jenama sendiri. Dalam ebook ini anda akan diceritakan tentang pengalaman Puan Madihah sendiri bagaimana beliau  berjaya menghasilkan keuntungan rm15k sebulan dengan hanya menjual tudung.

Anda juga akan didedahkan dengan rahsia , tips dan cara mendapatkan pelanggan dengan mudah. Bukan tu sahaja malah dalam ebook ini Puan Madihah akan dedahkan nama pembekal serta contact pembekal tersebut supaya anda boleh terus berhubung dengan mereka.

selain dari itu rahsia-rahsia lain juga akan didedahkan dalam ebook ini:-

- Belajar menjual- Tips Gambar memukau- Teknik menentukan harga- Ayat Iklan- Lubuk Jualan- Packaging- Penghantaran- tips memilih tukang jahit 


Ebook ini hanya berharga rm60. Anda cuma perlu membuat pembayaran dan ebook akan terus di emailkan pada anda. Download ebook tersebut dan anda boleh memulakan perniagaan menjual tudung secara online sekarang. klik untuk mendapatkan ebook Rahsia Bisnes Tudung 


sekian.

Tag : panduan, rahsia bisnes tudung , cara dapatkan pelanggan  ,Rahsia Bisnes Tudung dan panduan menghasilkan tudung jenama sendiri. , perniagaan menjual tudung. cara nmemulakan perniagaan menjual tudung , nama syarikat pembekal tudung, pembekal tudung di malaysia

Comments

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …