Skip to main content

FRIDGE MAGNET HARI GURU MURAH DENGAN HARGA SERENDAH RM1

FRIDGE MAGNET HARI GURU MURAH DENGAN HARGA SERENDAH RM1 Hari guru tak lama je lagi. Dah tahu apa hadiah nak diberikan pada guru? Kalau pening nak fikir apa kata bagi je Fridge Magnet sebagai cenderahati Hari Guru . Harganya murah dan berbaloi.Saya nak kongsi kan satu kedai online mencetak dan membuat barangan cenderamata  yang buat fridge magnet  Hari Guru dengan harga murah serendah rm1 .

Saya dah tahu lama tentang kedai percetakan Artfever Studio ni yang menyediakan khidmat membuat magnet online. Rata-rata yang berurusan dengan Artfever Studio juga sangat-sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka.

Di bawah ni adalah contoh Fridge Magnet yang korang boleh dapatkan dengan harga serendah rm1. Kalau yang saiz besar , harga nya dalam rm5  je..Murah kan??

10 DESIGN MENARIK FRIDGE MAGNET UNTUK DI PILIH 




Tengok lah fridge Magnet online dari  Artfever Studio buat ni..semuanya comel-comel dan menarik. untuk design yang tersedia tak de bayaran tambahan tau.. percuma..Sebab tu ramai yang order magnet hari guru kat sini. Korang cuma pilih je nak design mana.

Ada 10 design magnet Hari Guru yang comel, cantik dan menarik untuk korang pilih.Pilih jangan tak pilih.Jangan dah dekat2 nak Hari Guru baru nak order sebab yang order ni bukan sikit tapi ramai.Kalau nak magnet cepat sampai kena la order cepat-cepat.

Artfever Studio dah beroperasi selama 8 tahun. Memang trusted seller yang saya akan rekemen kan pada kawan-kawan saya yang nak buat fridge magnet . 

HADIAH MAGNET HARI GURU SEBAGAI KELAINAN



Tapi kalau korang ada design sendiri yang korang rasa lebih cantik dan menarik , Artfever Studio sedia membuat nya. Tapi kalau ikutkan saya ni , design-design dari Artfever Studio dah cukup cantik dan terbaik.

Kualiti nya juga adalah yang terbaik dan ikutkan dari feedback pelanggan semuanya berpuas hati dengan magnet hari guru yang diaorang dapat.

InsyaAllah..saya pun dah merancang nak order jugak ni. Dah pilih-pilih design mana satu yang akan akan saya usulkan pada anak-anak saya nanti. Beri hadiah magnet hari guru sebagai kelainan sikit tahun ni untuk guru-guru di sekolah anak-anak.

Kalau sebelum ni bagi bunga, bagi coklat tapi tahun ni kita bagi fridge magnet.

FRIDGE MAGNET BOLEH LETAK GAMBAR SENDIRI 



Korang nak buat fride magnet yang boleh letak gambar sendiri pun boleh. Memang design ni sentiasa dapat permintaan yang tinggi. Kan cantik bila ada gambar anak kita di magnet Hari guru tu nanti.. 

Untuk magnet hari guru 2018 ni dah ramai yang order sebab harga murah ni adalah bersempena dengan hari guru tau.Tak tahu la akan datang masih lagi ada harga rm1 ni atau tidak. Minta-minta la masih ada.Mana lah tahu kalau ada yang nak order untuk majlis-majlis lain.

MAGNET HARI GURU RM1 




Hari guru ni adalah hari untuk kita mengenang jasa guru-guru di sekolah. Ini lah masanya kita nak didik anak kita supaya menghargai guru mereka. Tak payah bagi hadiah yang mahal-mahal..Cikgu-cikgu tu tak minta pun. Cukup lah dengan mengenang jasa mereka dan berbuat baik dengan mereka.

Tapi tak salah kalau kita hargai jasa mereka dengan memberi sedikit cenderahati tanda kita mengingati budi baik mereka. Cikgu pun mesti rasa gembira bila diraikan . Lagipun bukan mahal pum. Magnet Hari Guru RM1 sahaja..

Pada korang yang nak  tempah magnet hari guru, frame hari guru, jam hari Guru dengan design gambar sendiri, cepat-cepat hubungi Artfever Studio -

whatsapp  :  0193713650  

atau klik sini. 





Tag: Fridge Magnet , kedai online mencetak dan membuat barangan cenderamata ,fridge magnet  , fridge magnet Hari Guru dengan harga murah serendah rm1 , Artfever Studio ,10 design magnet Hari Guru yang comel cantik , hadiah magnet hari guru , fride magnet yang boleh letak gambar sendiri ,magnet hari guru 2018  ,Magnet Hari Guru RM1, magnet online ,fridge Magnet online , tempah fridge magnet murah  ,harga fridge magnet ,kedai cenderahati online, fridge magnet malaysia, fridge magnet murah-murah, tempahan fridge magnet,fridge magnet doorgift murah, Custom Made Photo Fridge Magnet Printing , Fridge Magnet Suppliers,Gift Ideas of Personalized Fridge Magnet , fridge magnet rm1 , 

Comments

  1. murahnya, comellah magnet ni

    ReplyDelete
  2. rasanya fridge magnet lagi bagus dr bagi bunga2 plastik atau hidup ni kan..cantik pun jugak

    ReplyDelete
  3. kreatifnya..mesti cikgu suka.

    (https://aenoyou.blogspot.my)

    ReplyDelete
  4. Menarik jugakkan... Dulu dulu zaman kecik kalau nak bagi cikgu sempena Hari Guru, bagi sabun mandi, kalau harijadi pun sama sabun mandi hahaha

    ReplyDelete
  5. cantiknye design....cute...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  6. Thank you for taking the time to publish this information very useful! best refrigerator under 15000

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …