Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies

Assalamualaikum..




Semalam masa saya blogwalking kat blog Anies nampak dia ada buat Giveaway Tudung Aidijuma #GoldLabel  . Syarat nya kena cerita sesutu tentang Edisi Terhad atau Limited Edition.

Bila fikir-fikir balik saya ni tak de pun barang-barang Edisi Terhad. Hahah..Dok  melengung lama-lama sampai sudah saya fikir, memang tak de satu pun.

Bermakna , saya ni orang yang biasa-biasa sahaja.. bagi sesetengah orang bila ada barang yang edisi terhad dia teruja nak dapatkan barangan tu. Ianya sebagai koleksi peribadi dan juga mungkin sebab trend.Contohnya macam Nestle Coffee-mate limited- edition “Star Wars”  ni..bagi peminat Star wars ianya sudah tentu barangan yang harus dia dapatkan.


Bergantung  kepada kemampuan kita nak dapatkan barangan edisi terhad tu.tak salah pun kalau kita jadi pengumpul barang-barang edisi terhad.Ada juga barang-barang edisi terhad ni yang memberi pulangan lumayan tau. Bila di jual balik harga nya jadi lebih tinggi.





Antara barangan limited Edition yang selalu menjadi buruan ialah jam tangan , kasut , beg tangan , kereta mainan, koleksi permainan video dan banyak lagi terutamanya yang jenama-jenama besar yang ada peminat nya tersendiri.

Tapi bagi orang perempuan macam saya mesti ramai yang suka kalau dapat Tudung Aidijuma Edisi terhad..kan??

Korang nak menang tudung Aidijuma #GoldLabel jom sertai giveaway yang dianjurkan oleh Anies.
Klik banner diatas untuk join..Harap2 penyertaan saya di terima..

sekian..
Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies Reviewed by Diana Rashid on 17:22:00 Rating: 5

3 comments:

  1. Bila baca entry ni, Rose pun dok fikir sendiri. Ada tak barang edisi terhad. Emm macam tak ada jugak. Hihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.